היי צריך עזרה

היי צריך עזרה

שאלו אותנו בפעולה מה תרצו להיות שתהיו גדולים ואני התלבטתי. אך אני מאוד רוצה להיות רוכב על סוסים. אני רוכב כבר כמה שנים טובות עם כמה תארים אך איני יודע אם ארצה להפוך את זה לקריירה (בעתיד) או להשאיר את זה כתחביב. אז האם מישהו יכול להגיד לי איך זה רכיבה על סוסים בתור קריירה (הכול, לא רק תחרויות, גם חווה פרטית או מאמן רכיבה) אם זה כסף טוב, עד איזה גיל אפשר לעבודה בזה וכדומה.... אולי זה ישמע קצת בקשה לא מנומסת אך בבקשה אם אפשר להרחיב כי אני חייב את זה לעוד כמה ימים. בתודה מראש, אמיר.

lions queen

New member
../images/Emo23.gifממממ

עשיר רוב הסיכויים שלא תהיה.. בעיקר לא בארץ.. בדרך כלל אלה שמתחרים והכל בגיל מבוגר הם גם אלה שמדריכים ומוציאים תלמידים לתחרויות וכאלה.. זה הכל בא ביחד כזה.. אני אישית לא בונה על זה כקרייה עם כל האאהבה והרצון הטוב אני לא רואה את עצמי מפיקה מזה יותר מידי, אבל כתחביב אני תמיד ארכב..

popi199

New member
אמ...

דבר ראשון גם אם תגיד עכשיו שאתה רוצה לעסוק בסוסים למחיה זה לא אומר שתחשוב ככה עוד כמה שנים אז אין טעם להלחץ בקבלת החלטה. כמו שאמרה מלכת האריות בארץ תחום הגידול והרכיבה לא מפותח ובגלל זה גם אנשים לא מתעשרים מסוסים- זה ממש לא כסף טוב. סוסים זה עבודה ועבודה ועבודה ולפעמים פה ושם יש הצלחות אבל מי שעוסק בסוסים לא עוסק בזה כי הוא חושב שיהיה בזה כסף או משהו, הוא עוסק בזה מתוך אהבה לבעלי חיים בכלל ולסוסים בפרט. סוס אחד יכול לשחוט אותך כלכלית, גם אם אתה מצליח לחסוך קצת כסף יום בהיר אחד הסוס חולה ואתה צריך לפעמים לשבור תוכנית חסכון בשביל לטפל בו מבחינה כלכלית סוסים זה עסק מאוד מתסכל. לגבי גיל, עד שאתה כבר פיזית לא יכול לעסוק בזה. אתה יכול להיות מנהל אורווה, רוכב,מאמן כל חייך אם זה מה שאתה אוהב לעשות.

למעלה