היי,צריך את עזרתכם

היי,צריך את עזרתכם

אז ככה קוראים לי עדי והייתי שוחר בטכני חיפה בין השנים 1997-2002(היו ימים...)יש לי המון חוויות אשמח לשתף אותכם בהם ,אבל אצטרך את עזרתכם בתמונה של סיכת שוחר,יש לי סיכה אבל כל פעם שאני מנסה לצלם אותה היא מחזירה אור מהמצלמה-אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. בתודה , עדי

אז ככה הייתי במגמת אלק'

כאשר בסוף כיתה יא' מפקד ביה"ס דאז משה שושנה החליט להעביר אותי ואת חברי למגמת פיקוד ובקרה-הייתי מחזור שני של יג חשמל ומחזור א' של הנדסאי חשמל. ועכשיו אני חייל בחופשת שיחרור .

אז ככה ...

ניסיתי בלי פלאש ,וזה לא ממש עזר ההפך רואים חשוך :-\ אגב אם אתם רואים את המורה עדה לחשמל תמסרו לה דש חם חם . אין עליה ,מורה מס' 1 בטכני חיפה.

אגב אני וחברי הינו סרבני קורס

אחרי 5 שנים בטכני חיפה ,קיבלנו מנילה וראינו שכל הקורסים הטובים הם לא לבחירה אני מדבר שקיבלנו חמ"ש ולא חממ ואילו החיילים יב' הרגילים אלו שלמדו ביולוגיה ואומנות קיבלו את הקורסים הטובים. נפגענו עד עמקי נשמתנו ,מרדנו הלכנו הביתה ואמרנו למק"ס "תקשר אלינו שיהיו לך חממ" ישבנו בבית 4 חודש עבדנו עשינו כסף ,טסנו לחו"ל ואפילו פגשנו את מפקד ביה"ס הקודם(שושנה) באזה כפר נידח בהולנד
רק אילו ידע שאנחנו סרבנים... האם היה כדאי לסרב?התשובה היא כן ולא ...מצד אחד הרווחנו הרבה כסף ,טסנו לחול,ניקינו את הראש לפני הצבא מצד שני קיבלתי חמש אבל הייתי קלב"ניק והשתחררתי 4 חודשים מאוחר יותר. תראו בטווח הארוך הטכני (במיוחד מי שהיה בפנימיה בחיפה)עוזר ומבגר לפחות ב5 שנים, צדק מי שאמר שלשוחר יש 7 נשמות,שוחר יודע לשרוד בכל מצב,המקום הזה מכין אותכם לחיים האמיתים ושתגיעו לצבא תראו את ההבדל בינכם לבין שאר החיילים ש95% הם נפלים של מערכת החינוך אם אתם צריכים עצה בכל דבר תפנו אלי !אשמח לעזור ולייעץ בכל תחום שאני מבין בו

reembel

New member
אני תלמיד שלה בכיתה י"ג.

תגיד, יש צ'ופרים במערך הטכני? כמו למשל קורס צניחה או חופשות וכו'? כי שמ תי שכן, רק שאני לא יודע עד כמה זה נכון.

קצת על המערך הטכני מה שלא מספרים

בגדול היציאות שלך יהיו שבת בבית שבת בבסיס(חצאים)שזה בערך כמו קרבי,עם אפטר בשבוע(בד"כ) קורס צניחה -ראיתי שדיברתם על זה מקודם,אז רק מי שמיועד לתפקיד הספציפי הזה עושה את קורס צניחה. חופשות-כל 4 חודש מגיעה לך רגילה אז זה החופש שתקבל. נניח אם תהיה חייל תותח תצא שבת שאתה אמור לסגור . את האמת אל תבואו עם הרבה ציפיות...

reembel

New member
תגובה

את כל מה שאמרת אנחנו יודעים. שאלתי על צ'ופר/בונוס, האם אפשר לקבל קורס צניחה ללא קשר לתפקיד. אתה מכיר את התפקיד חמש מוטס?

Pikachuu

New member
כדי שהאור לא יוחזר למצלמה

מצלמים בלי פלאש ועם אור החדר מצד זווית הצילום לא מאחורי ולא מלפני, כך תצא לך תמונה טובה.

למעלה