היי צל:)

itay Jerusalem

New member
היי צל:)

שאלה ששאל אותי בחור בפורום הכרויות !

הבחור מרויח 7000 ממשפחה לא קלה עזר למשפחותו ,לא ידע לעשות כסף בחייו עד כה!משקם את עצמו כלכלית מעכשיו!לא היו לו בזבוזים על הימורים וכו אלא על ההוצאות השטופות של החיים!ובלי יכולת להתרומם כלכלית!

הוא רוצה ילד או שתיים הוא רווק חש את עצמו מבוזה ומבוייש מהחיים עד כה!

לא היה לו קל!

הוא אומר לי אני רוצה ילד או שניים זאת המשכורת שלי וקשה לחיות איתה בארץ !הוא מרגיש שלא יהיה לו קל לנהל חיי משפחה בתנאי פתיחה כאלו!הוא לא רוצה להפגע מבת הזוג על זה שאין לו כסף !

איזה הסכם או חוזה הכי יתאים לו ?הוא רוצה ילד לשלם מזונות ולא להיות נסחט מה שנקרא !כי פשוט אין לו כספים מיותרים להשקיע במשפחה !משפחתו ענייה ם היא מה שנקרא.

תודה וערב נפלא:)

somewoman

New member
צל

עו"ד ולא ידעתי?

האמת, לא הבנתי איזה מזונות צריך לשלם רווק שרוצה ילד או שניים..
הוא קודם צריך להתחתן ולהביא את הילדים האלה לא?
ואז אולי להתגרש.. לא?

צלשלספק

New member
קל לרווקים לרצות..

אני מניח שחלק מהם יברחו עם הריח של החיתול הראשון, כי זה מה שאני עשיתי :)
היום בלילה קיבלתי דיפלומה של עו״ד מאיתי, אין לי מושג איך הוא השיג אותה.

אם חבר שלו ממש רוצה לגדל את הילד שלו בפועל ולא לקחת סיכון ולהכניס מישהי אקראית להריון שהבטיחה לו את כל העולם ואחותו - ולגלות שהוא רק מפרנס לה את ילד המחמד לגחמותיה ולא נהנה ממנו או רואה אותו בכלל או כמעט והזכויות ההוריות שלו נשללות, שישקיע בייעוץ טוב עם עורך דין מהשורה הראשונה ויפעל לכיוון אם פונדקאית מקצועית ״עם רקורד״ (יש נשים שעושות מזה אחלה כסף כעבודה של ממש, ללדת לאחרים שלא יכולים - ילדים עבור כסף והרבה) עם כל הניירת המשפטית, החו״ל והטרררם הנלווה שזה פול כסף.
אם הסכומים לא מבהילים אותו שילך על זה.

משום מה יש לי את ההרגשה הכה מוכרת, (מדובר בחבר של איתי...)שהוא לא ילך על האופציה השנייה,
נו, העיקר הצעתי

itay Jerusalem

New member
היי

מדובר על בחור שמתקרב לגיל 40 !והוא מרגיש שהוא לא יכול לכלכל גם אשה וילד יחדיו !הוא מרויח 7000 נטו עם שעות נוספות!

הוא רוצה דור המשך ולשלם מה שהחוק מגדיר כמזונות ולא להיות נסחט!

וזאת מהסיבה שאין ביכולותו הכלכלית להגיע לדירה ולכלכל משפחה במדינה!

צלשלספק

New member
חבר שלך נשמע לי אדם עממי וקשה יום שגדל ברקע

כזה.
לא שזה רע, אלו הקלפים שאלוהים (נו...כמטאפורה) חילק לו - אבל במקרה כזה הייתי מציע לו להיפרד מהחששות והחוקים ולדבוק במוסד הנישואין - זו האופציה הכי טובה עבורו.
להכיר בחורה טובה עם לב טוב ומידות טובות, שלא יסתכל כמעט על החיצוני אלא קודם כל והכי חשוב על הפנימיות, בחורה כזו שלא תברח ושתמצא חן בעיניו גם אם היא לא מלכת היופי - אפילו שתהיה כונפה - העיקר שתהיה בחורה טובה, עבורו יהיה הכי חשוב היציבות לצד האהבה..
בחורה כזו שלא מהזן שתעשה לו קטע או תיקח את הרגליים, בחורה לא "מתוחכמת" מדי, לא ממזרתה ולא ביצ' ולא תחמנית ולא אחת שבא בדרישות כי חוץ מרצון אין לו מה לתת, כסף היא לא תראה שם - כי הוא גם בחור עעמי ופשוט שבא מרקע שכזה, מרקע לא קל - כך מצטייר מדבריך. שיתחתן במקום צנוע, ויחיו משתי משכורות ביחד תחת אותו משק בית וגם במקביל יוכל לסייע למשפחתו וכך גם יוכלו לגדל ילד או שניים.

בחיים אין שום דבר בטוח. ברור שבגיל הזה הוא יכול "ליפול" על מישהי בת גילו שתסדר אותו, ויכול להיות שיכיר אישה טובה ונאמנה.

אתה יכול להעביר לו את הטלפון שלי ונחסוך את הטלפון השבור הזה.

itay Jerusalem

New member
תודה לך:)

אעביר לו את החיזוקים וכו והוא צריך הרבה !
תודה וערב נפלא:)

סpap

New member
הסימן קריאה הזה ששמת שם

מדגיש את ההתעלמות הרועמת שלך מהשאלה שלי

למעלה