היי צליל

betty63

New member
היי צליל../images/Emo42.gif

אני יוצאת עם X במשך חודשיים , היחס שלו קצת השתנה לאחרונה , עשיתי פריסת שאלה ממוחשבת ושאלתי: מהם=שוטה רגשותיו-ירח כוונותיו-מיזוג מחשבותיו-עשרה גביעים של X -מלך הגביעים כלפיי-שלושה מטות קלף סיכום-שמונה חרבות אשמח לשמוע את פירושך לפריסה. תודה רבה בטי

betty63

New member
היי צליל../images/Emo13.gif

אשמח אם תפרשי לי את הפריסה , דילגת עלי, מחכה לתשובתך. בתודה מראש בטי

צ ל י ל 8

New member
היי בטי ../images/Emo140.gif

בטי יקרה, אני לא מדלגת על אף אחד ונותנת תשומת לב לכל מי שלא נענה. אני עוברת על ההודעות מהישנות לחדשות, ולוקח לי זמן עד שאני קוראת הכל. (ודרך אגב, זה מה שמצחיק כי מי ש"מקפיץ" את ההודעה שלו למעלה, ההודעה שלו נענית דווקא האחרונה
) מהם=שוטה רגשותיו-ירח כוונותיו-מיזוג מחשבותיו-עשרה גביעים של X -מלך הגביעים כלפיי-שלושה מטות קלף סיכום-שמונה חרבות את מנסה לשמור על אופטימיות ומקווה לראות דברים לעתיד, אבל אולי את יותר מדיי אופטימית לפעמים? תראי, בגדול X נראה כאדם משפחתי (יכול להיות שהוא נשוי/גרוש?). הוא חושב עלייך טובות, הבעיה היא שהרגשות שלו בימים האלה קצת מבלבלות אותו. עוברת עליו איזו סערת רוחות (לאו דווקא בגללך), דבר שגורם לו להתרחק ממך, ועם זאת לשמור על הקשר בינכם. אני חושבת שקצת קשה לו כרגע ושהוא באמת מנסה ככל יכולתו לשמור גם על הזוגיות שלכם. יש משהו ש"כובל" אותו, שקשה לו לדבר איתך עליו. את חייבת לנסות לעודד אותו להיפתח אלייך, לספר לך מה מפריע לו (כי יש משהו כזה, ושוב-זה לא חייב להתקשר אלייך דווקא). תני לו רגש, אולי קצת זמן. יכול להיות שזה רק תקופה חולפת. מה דעתך?

betty63

New member
צליל יקרה../images/Emo141.gif

היי יקרה , את עושה פה עבודה נפלאה ואני מצטערת שלא הייתי סובלנית פשוט ראיתי שענית לכל מי שפנה אליך אחריי. אכן אני מרגישה שמשהו עובר עליו והוא לא כתמול שלשום , כן X גרוש והוא אדם מאוד משפחתי , הוא כל הזמן אומר לי שהוא אוהב והוא לא רוצה לוותר על הקשר ולאחרונה אני מרגישה שההתלהבות ירדה , האם נוכל לפרוס ולשאול מה עובר על X מה כובל אותו? איזו שאלה לשאול? אני אשתדל לעודד אותו להיפתח אליי, כבר ניסיתי והוא אמר שהכל בסדר ואין שום דבר . תודה רבה לך אישה יקרה, יישר כח. שבת שלום בטי

צ ל י ל 8

New member
בטי ../images/Emo142.gif

קצת קשה לי לענות לך על מה שאת רוצה לדעת. אני חושבת שהנושא כבר מתאים יותר לייעוץ אישי, כי את נוגעת כבר בדברים שלא קשורים אלייך ישירות. אני מצטערת. בכל אופן, נסי לעודד אותו, אולי זו סתם תקופה חולפת. יש את זה לכל אחד לפעמים. תני לזה זמן

betty63

New member
היי סקורפיה חמודה

כן זו אני ,מה שלומך ? מקווה שהכל בסדר, כל הכבוד לך שאת תמיד זוכרת אותי, קבלי
. בטי

למעלה