היי פרידה

• פותח הנושא shul
  • פורסם בתאריך

shul

New member
היי פרידה

ראשית, תרשי לי לאחל לך המון הצלחה, כיף לדעת שהפורום חזר לפעולה, אז שוב המון הצלחה. רציתי להתייעץ איתך, אני בת מזל עקרב, ואני נמצאת קצת באי נוחות שקשה לי למקד אותה, רציתי לשאול אותך ראשית מה צפוי לי בתחום הזוגי? ושנית רציתי להתייעץ איתך לגבי בחור בשם יזהר, מזל דגים, היינו בקשר לפני חודשיים-שלושה וכיום חודש הקשר למרות שהקשר עדיין "רדום", האם הקשר איתו יתבסס או שלא, האם ניתן לדעת מה הכוונות שלו? פרידה, שוב תודה מראש, והמון בהצלחה

shul

New member
הוספת פרטים...

תאריך הלידה שלי 15.11.73 תודה

F r i d a

New member
תודה על האיחולים

כדאי שתצרפי את תאריך הלידה של יזהר. הפריסה שלך מתארת שאת לא ישרה עם עצמך עד הסוף ביחס לרצונות שלך ומעדיפה לא לגעת בדברים ולטאטא קצת דברים מתחת לשטיח. תחושת אי הנוחות נובעת מחוסר סיפוק, את נמצאת במצב של פשרה, לא רע לך בו, אבל בעיקר לא טוב לך. זה לא שחור ולא לבן...זה אפור. נראה שחסר קצת צבע, התלהבות, ריגושים, ואפילו התהומות של הבלבול שאת נכנסת אליהם בהתלהבויות הרגשיות שלך. זו תקופה של הכרויות והזדמנויות, פחות יציבות ורצינות, תזרמי עם הדברים כי בהמשך תגיע גם היציבות שאת מבקשת לעצמך.

F r i d a

New member
תזרמי

עדיין חסרים איתו הריגושים. הוא מלחיץ אותך משום מה, והתחושה היא שהוא די כבד, את צריכה רומנטיקן, שיכתוב לך שירים וישיר סרנדות. אני רואה התפתחות אחרת בהמשך.

shul

New member
לא הבנתי

התפתחות אחרת בהמשך, איתו, או עם מישהו אחר? תודה, שולי

shul

New member
את יכולה להראות זמנים?

מתי אני אהיה בקשר חדש? בחור חדש או בחור שאני מכירה? תודה, שולי

למעלה