היי פעם ראשונה שלי פה!

היי פעם ראשונה שלי פה!

מה שלומכם? טוב תקשיבו היה לי חלום צלול פעם אחת בחיים שלי (איזה מסכנה) והוא היה לפני איזו שנה, חלמתי שאמינם חוטף אותי (חחח... איזה קטע) אבל זה היה בתדירות נמוכה... כי לא ממש ידעתי שאני חולמת, וחשבתי שזה מתרחש בזמן אמת, בכל מקרה ברחתי לאמינם בסוף! מאז לא חוויתי עוד חלום צלול.. בכל מקרה שאלה לי אלייכם, אילו הייתם מצליחים לחלום חלום צלול בתדירות גבוהה, לשם מה הייתם מנצלים את כוחותיכם? אני למשל הייתי מתחילה לעוף לי בשמיים, ומאוחר יותר יוצרת לי פגישה קטנה עם בראד פיט יקירי... מה איתכם?
חולת נפש

yariv~2

New member
ברוכים הבאים!

אמ.. פגישה עם בראד פיט זה שיטחי למדי.. אבל כרצונך,

dhp7

New member
כמה עידכונים קטנים לידיעתך

ברוכה הבאה לפורום, קודם כל אבל.. יש לי כמה תיקונים קטנים, אני מקווה שלא איכפת לך. דבר ראשון, לא יכול להיות שאת חולמת חלום "בתדירות גבוהה" או חולמת חלום ש"התדירות שלו נמוכה" - תדירות בעברית, זה אומר תכיפות, או - כמה פעמים קורה משהו. דוגמא נכונה בעברית פשוטה: "אני אוכל קישוא בתדירות של פעמיים בשבוע". דוגמא לא נכונה "אני אוכל קישואים שהתדירות שלהם היא בלה בלה". (הערה: לקישואים אין תדירות.) ומשהו נוסף - בחלום המגוון שלך על אמינם הראפר הרופס וחסר חוש כיוון מוסיקה, קול או פרצוף (לא שראפ היה איי פעם ז´אנר מוסיקלי מוצלח), את מציינת בפירוש - "ממש לא ידעתי שאני חולמת וחשבתי שזה בזמן אמיתי" אז יש לי מבזק חדשות קוקי, זאת כל הפואנטה של חלומות רגילים (לא צלולים) - המוח (כן כן, יש דבר כזה, זאת לא פיצקיה!) מנסה לעבוד עלייך, שלא תדעי שאת חולמת, ושתחשבי שזה הכל קורה באמת. זה לא היה צלול ולא גלידת שום-שמיר עם טבעות בצל. חג שמח.

Cheetah

New member
חלומות ותדירות

המחשבה שלחלומות מסויימים יש תדירות מסויימת עברה במוחי לא פעם, אבל זה מתבסס על רעיונות מפיזיקה מודרנית, ומציאויות מקבילות... לא משנה בכל מקרה לא לזה היא התכוונה, אני רק מציין שלחלומות אולי יש תדירות. וחוץ מזה לא צריך לתקן אנשים על קטנות בשפה העיברית, אפשר לחשוב כמה אנשים באמת מבינים את השפה הזאת...

Variety

New member
ברוכה הבאה לפורום!

היי ניקול, ברוכה הבאה לפורום! אני אשמח לנסות לענות לך על שאלות בנושא. בקשר לשאלתך: "אילו הייתם מצליחים לחלום חלום צלול בתדירות גבוהה, לשם מה הייתם מנצלים את כוחותיכם?" אני דווקא לא הכי נמשך לכל הקטע של תעופה (למרות שבחלומות לא מאה אחוז צלולים זה מה שאני מעדיף לעשות), אני מעדיף לבדוק את כל התאוריות לגבי התת-מודע, להכנס אליו במודע ולראות את הזכרונות שלי, לבדוק אותם, לפתור בעיות אם יש, לפרש חלומות מהעבר (כי הם נמצאים גם בזכרון) - זה כהתחלה. Variety-

למעלה