היי פיפל

ilana4ka

New member
היי פיפל

אמממ שנים שלא הייתי בפורום..לא היה לי ממש זמן... אבל שאלה מאד מאד חשובה: מתי מתחילה העונה ה-4??? האם היא תשודר בייס? או שפשוט נוריד אותה מהנט כמו עונה 3? -תנקס-

freedom2

New member
לפי מיטב ידיעתי

יס קנו את עונות 3 ו 4 , נראה לי שקודם ישדרו את 1 ו 2 בקרוב העונה הרביעית תעלה לשידור בארה"ב ב 19 או 18 באפריל......בקרוב מאדדדדד

jDaNiELLE

New member
ואין לכם מושג

כמה אני אוכלת את הלב על זה...אין מצב שנעבור ליס, כי אנחנו חתומים על חוזה איתם...יש מצב שאני עושה לעצמי יס בחדר? זה אפשרי גם וגם?

freedom2

New member
כן

אבל זה מלא כסף יוצא, חבל. וחוזה? זה סתם שטיות אפשר לבטל נראה לי, אם תתעקשו מספיק. תבטלו את הוט. אני האמת יכולה לעבור ליס אבל לוותר על יצפאן פינס וכל השאר....מממ לא נראה לי. אסתפק במסך המחשב...

jDaNiELLE

New member
בכיף היינו מבטלים את הוט המפגר הזה.

אבל חתמנו איתם חוזה לשנה....שאלתי בפורום שאלה קטנה ואמרו שאפשר. זה יוצא 200 שקל לחודש, ואני אשלם את זה לעצמי.... העיקר לראות הכי גאים שיש...איזה ישראלי זה, עד שהביאו את הסדרה לארץ אנחנו לא מפסיקים לקטר....אבל בצדק!

freedom2

New member
האמת שהקטע של HOT

ואפשר לראות את זה גם בפרסומות החוזרות ונשנות שהכל סביב ה"יצירה הישראלית" ז"א כל מה שמעניין אותם כרגע זה טלנובלות ישראליות סטייל מיכאלה, סרטים ישראלים בערוץ 4 וכ"ו. הם כבר לא מביאים סדרות חדשות או פרקים חדשים לסדרות ששודרו פעם בתבל כגון הג"ש, סקס והעיר, הסופרנוס ועוד ועוד - וחבל מאד. ראיתי פה היום שרשור על הנושא הזה- לכתוב מחאה להוט- לגבי הסידרה, אבל לא נראה לי שזה יעזור..ממש לא. הם בשלהם.

freedom2

New member
בתכלס אין מה לראות ביס - אל תשכחי

אבל בהצלחה בכל זאת

netaK

New member
למה אין?

יס מעולים
עברנו ל"יס" ממש ממש בהתחלה, חשבתי שיהיה קשה בלי גיא פינס (אז עוד לא היה יצפאן ותודה לאל כי אני מתעבת אותו) ועכשיו אני פשוט לא יכולה לדמיין על לחיות עם הכבלים נכון שהיה שם באפי עם פאב ואבודים בדאון טאון אבל היי, יש לי חברות עם כבלים ווידיאו
בס"הכ אני מעדיפה את יס הרבה יותר, יש ג'יי לנו, יש קונאן אובריאן, יש את גרהאם נורטון, וויל וגרייס והרבה סרטים טובים.

freedom2

New member
זהוווווווו - ויל אנד גרייס!

זאת סידרה שאני אוהבת לראות כשיוצא לי לראות ביס, הייתי חולה עליה שגרתי בארה"ב וזה חסר לי .... אחלה סידרה
, אבל חוצמזה אין לי טענות להוט, רק 2 הסדרות האלה.

jDaNiELLE

New member
מיצוי מעניין של למה אני

רוצה לעבור...בכל מקרה אני כנראה כן עוברת. השאלה היא מתי יס מעלים את הסדרה?

ilana4ka

New member
טוף אז קודם כל

תודה רבה:) אני באמת מקווה שידרו את העונות בייס...מקסימום נוריד מהנט...באפריל אמרתן? וואלה לא עוד הרבה זמן.... דבר שני-ייס באמת סבבה. לא חסר מה לראות. ועכשיו בכלל תהיה עוד סיבה למסיבה *אהמ* *אהמ*----->קוויר

למעלה