היי פיפול...|טיפה|

dar dar5

New member
היי פיפול...|טיפה|

כן- נכון לא הייתי פה הרבה זמן... ואני דיי בדילמה
-הערה-: המכתב הזה הוא לא כדי לעורר צומי
אממ.. אני לא רושמת פה הרבה-כמו שאתם יודעים.. עכשיו כמו שאמרתי- אני בדילמה.. אני שוקלת לעזוב.. לא בגלל שלא כיף לי פה, בגלל שאני סתם כזה.. אני לא מרגישה שאני תורמת.. חחח לוידעת.. אני מרגישה שאני זונחת את הפורום.. אממ-אני דיי בתקופת מבחנים.. וגם ככה, לא הרגשתי כל כך חלק מהפורום.. לוידעת.. תמיד הרגשתי שזה אתם- ואני פה סתם.. לא כחלק
^^ראה הערה^^
אז בכל אופן, רציתי לדעת, מה אתם חושבים.. כי סתם חבל שאני אשאר פה ארשום מדיי פעם ולא אתרום.. אני הייתי שמחה לדעת את האמת... להשאר? חח.. נכון שזה לא שאלת חיים [
שוב, ראה הערה
] אבל הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים... אשמח לדעת את תשובתכם....
... וגם אם אני אשאר או אעזוב- הייתם אחלה פורום והיה כיף! טרום- חג שבועות שמח
-הדרי...

darklighter

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

אל תעזבי
את חלק מהפורום ואנחנו אוהבים אותך
לרוב הפורום יש בגרויות אז תכתבי מדי פעם מתי שאת יכולה
ובהצלחה בבגרויות

dar dar5

New member
חחח.. מה שאירוני-|טיפה|

שאין לי בגרויות... [שנה הבאה].. פשוט עכשיו זה כל המבחנים שבוחנים באיזה יחידות אני אהיה שנה הבאה... חחח- אני סתם חרשי... תודה בכל אופן...

I n n u e n d o

New member
היי../images/Emo24.gif

קודם כל אני מבינה אותך בקשר למבחנים
אבל יש אור בקצה המנהרה - כל תקופת מבחנים נגמרת בסוף
אם את רוצה לתרום לפורום את יכולה לעשות פינה יומית או שבועית איך שבא לך או על אופנה או פינה הומוריסטית מה שבא לך

crazystav

New member
נמ :- אל תעזבי~! נמ ../images/Emo9.gif

אני בכלל לא רואה תשוקות כבר. ואני עדיין בפורום. וכמה שזה מוזר (נמ) אני עדיין חלק מהפורום נמ :) בהצלחה במבחנים *נשארו לי רק עוד שלושה השנההההההה!!* נמ בא לי טראויס הרבה זמן לא ראיתי אותו נמ אולי נראה היום רעיון טוב עוד רבע שעה סבבה חח עזבו ביי :)

crazystav

New member
למה להפגע../images/Emo35.gif ../images/Emo9.gif

נמ זה נמ. נו זה אחת מהמילים שלי זה כמו- נש :)

° w a v e °

New member
נמ זה נמ. ../images/Emo12.gif

נגיד אמ... נמ.. בלאט לוידת להסביר לך... [סתיו העתיקה ממני מה
] חחח סתם
עוד 3 שעות אין לי יותר מתמטיקה לכל החיים!!! [עד כיתה י"א
]

° w a v e °

New member
לא כפרעלייך

חשבת שאני ב-5? *מוחמאת מה ;[* הייתי בחמש, אבל ביקשתי לרדת לשלוש בגלל הלחץ. אני לא רוצה בכלל להתחיל לתאר ת'צמי בבוקר שלפני הבגרות 5 יחידות
אני אמות עד אז.

חחחח איזה בובה

לא התכוונתי אם את ב-5 יח'. התכוונתי אם הבגרות שלך היא בשעה 5... אני לא הייתי לחוצה. אני לא יודעת את החומר המגעיל ואני לא אדע. אני עושה מועד ב'....

° w a v e °

New member
היא ב12 וחצי הייתה! זנות!

אלה של חמש בכלל מסכנים...
תגידו לי מזלטובים.. יש לי ת.ז!!! קולולו לי! אני יכולה להתחורר עכשיו כמה שבאלי [רוק
] בלי רשות של אאאף אחד!

crazystav

New member
אני../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

אנלא העתקתי את נמ. :(
איזה כיף לך שאין לך מתמטיקה עודד!!!

נצל"ש

בגלל שלא התגעגעתם אליי (חוץ מעדי) פתחתי שוב, כי משעמם לי )ואני לא רוצה להתכונן למתמטיקקה), עוד מסנג'ר
אז מהר מהר להוסיף אותי: [email protected] כי אני אדומה. אז יש לי כוח. אחרת אני ברוגז (מתמטיקה משפיעה עליי רע)

darklighter

New member
חחח תתחדשי../images/Emo9.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

הוספתי אותך...

למעלה