היי פיפולים.

היי פיפולים.

טוב הנחמדים מביניכם בטח שמו לב שלא הייתי כאן הרבהההההההההה זמן מסיבה פשוטה שלא הייתי כאן. בקיצור נכנסתי בשביל להגיד היי, לבדוק מה שלומכם, לבדוק אם אתם מתגברים על הסוף ה(לשם שינוי)לא מרגש בכלל, חוץ מהצעת הנישואים של בן, שסיגל אבין הרסה אותה בסצנה של דן, שהייתה מאוד מיותרת לטעמי, ולבדוק אם יוני לא אכל כבר את כולכם. וגם לשאול- מה יהיה על הפורום החביב אחרי שמיכאלה נגמר? שיו איזה סוף רע! גרשון בכלא, עליזה וגרשון לא יחד, משה לא חזר, נוגה לבד. די. אני עם טלנובלות ישראליות גמרתי. הטלנובלה היחידה שאני רואה עכשיו היא תשוקות, וזה אגב אחת הסיבות שלא הייתי כאן. התנחלתי בפורום תשוקות, בניתי בית קטן ותיניתי אהבים (yeah right) עם גיילן גרינג. טוב אחרי הנאום הארוך והמייגע שלי, אה, זהו.

חייכניתתתתת../images/Emo99.gif

מושלמת שלי!!!!!!! איפה היית??? נשיקה ענקית כזאת: <-------------------------------------------------------> ממווואהההה

פסיכית שלי אמרתי לך איפה הייתי...

הייתי בפורום תשוקות ופינטזתי לי על גיילן גרינג המחשמל (לואיס לופז פיצג'רלד בתשוקות) ועל הילדים שיוולדו לנו כשהוא יעזוב את אישתו הפקאצה. קבלי חיבוק כזה גדול: <------------------------------------------------------------------------------------->

כי הוא כוסון...........

נשמה מהממת שלי כנסי לכאן ותראי כמה הוא חתיך. זה לא להאמין שמסוגל להיות מישהו כה מושלם.......... ישה איזה עיניים........ וחיוך......... ואף......... ושפתיים...... בא לי לטעום אותן... ויו איזה חזה יש לו........ בדיוק כמו שאני אוהבת........ בלי הרבה שיער ולא אכפת לי אם הוא שם שעווה מי שמלכלך סתם קנאייייייייי.... אז מה קורה איתך מדהימה שלי?יש חדש?

אהםםםם....טוב!

חחחחחח אני לא אגיב על הגילן וואטבר שלך כי אני חולה עלייך
אצלי הכל סביר וממש אין חדש....חוץ מהתאריך כמובן מה איתך יצור מושלם?

יאאאאאאאאא חפציבוש איזה מתוקה!!!!!

חחחחחחחחחח שיו איזה מדהימה את "אני חא אגיב על הגילן וואטאבר שלך כי אני חולה עליך" שיו איזו מתוקההההההה................... יא אני מאוהבת בך מדהימה מושלמת שליייייייייי......... חחח את השנה בי"ב??? את יצור עוד יותר מושלם......... שיו את מוכנה לרצוח בשבילי? יש ל מנהל חדש, והוא חרא של מנהל! תראי איזה חוקים יש למפלצת: *אסור לבוא עם עגילים שיותר ארוכים מ-2 סנטימטר (קפוץ לי) *אסור לבוא עם יותר מצמיד אחד (קפוץ לי) *אסור לצאת בשיעורים! ומה אם אני במחזור ואני צריכה להחליף? אני לא יודעת מתי המחזור הבא שלי ואם זה קורה לי באמצע השיעור אני יוצאת עם או בלי אישור המורה. אני דעת שההורי שלי יתמכו בי בזה...(קפוץ לי) *החוק הכי מצחיד- אסור להביא לבצפר יותר מ755 מיליליטר מים.. חחח...... אידיוט. זה החוקים הנוראים, כרגע......

חחחחחחח אמאלהההה

איפה את לומדת? אצל אחותי בבצפר החוקים יותר נורמליים... (אגב סיימתי ללמוד..כן אני יודעת שקשה לך לקלוט שאני זקנה אבל אנחנו עדיין יכולות להתחתן...אמרתי לך שאני מוכנה לחכות לך!) חייכנית נשמתי אל תדאגי אני כבר אטפל במנהל נאצי שלך....מה זה??? 775 מיליליטר מים? ומה תעשי איתם? תשקי ילד סומלי או תגדלי קטניות בחצר?????
אני כבר אעשה ביקור פתע למנהל הפשיסטי שלך ואני אביא איתי את האנשים שלי.....שיצפה לביקור חחחחחחח חולה עלייך יצור מושלם

שיו קורעת שלי!!!!

יו כמעט וביטלתי את החתונה איתך אבל ברגע האחרון נזכרתי שגיילן כבר נשוי.... סתם סתם! בחיים לא הייתי מעדפה איזה כוסון בן 34 עליך! מהממת מצחיקה שלי! סבתאלה... אני מגדלת קטניות בחצר.... חחח סתם. אני אזהיר אותו. אל תדאגי.

טוב מאמי....

העיקר שזה לא יבוא אליו בהפתעה...חחחחחחח ואנחנו כבר צריכות לעשות הכנות לחתונה לא?

כןןן........

אני מודיעה לך שאני לא שואלת אותך, אני הכלה! אני לא אהייה בעל! לא! את לא תכריחי אותי! לאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!

../images/Emo12.gif

(רגע תרשי לי להיות המומה....)
חחחחחחחחחח חייכנית שלי את יכולה להיות הכלה....אני פשוט אצטרך לגזור את השיער או משו
חחחחחחחחח בואי לפחות נעשה את זה רשמי: "חייכנית,התינשאי לי?"

לא! ../images/Emo3.gif

*רגע דרמטי עם מוזיקה איטית ומפחידה* חחח... ברור שכן! רגע, אני גם רוצה: "חפציבה, התינשאי לי?"

חחחחחח ברור שכן חיכנית../images/Emo99.gif

שום אוקינוס לא יפריד ביננו חייכנית
חחחחח חייכנית מאמי.....כבר חזרת מבצפר???

אההההה

הייתי בטוחה שתקשרת איתי בטלפתיה
חחחחחחחחח חייכנית לאן את הולכת? את נוטשת אותי? אבל רק התארסנו

חחח באמת תיקשרתי איתך בטלפתיה!

אני הולכת, אבל חזרתי, ואני לא נוטשת אותך! לעולם-עולם-עולם לא אנטוש את חפציבה!!!!!!! מיי פיונסיי.

למעלה