היי פורום כנסוו

היי פורום כנסוו

תקשיבו כולם... למה אתם לא כותבים על הופעות של מאיה או הופעות בטלויזיה?? טוב תכתבו באהבה רבה הודיה בוסקילה:-*

הנה אלעד רשם ש..

יום ראשון בתל אביב היא תהייה יחד עם עוד כמה אומנים כמו כלא 6 שלומי שבת דודי לוי במועדון הפיוז'ן במסגרת תחרות רינגטון הזהב של התוכנית של דידי הררי התוכנית תתחיל ביום ראשון מ2 בצהריים עד 4 בערב כל מי שיכול להגיע מוזמן אבל אני לא יודע אם זה בחינם או בכסף *אני בטוח גם שאני ימצא תמונות של האירוע הזה ואני ינסה להעלות כמה שיותר תמונות

RaZiK4

New member
כי אולי אין לה../images/Emo4.gif

או שאנחנו לא יודעים

על מאיה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

בטח שיש לה הופעות פשוט צריכים להתקשר לאייל... לי יש תמספר שלו אבל אני לא רוצה לחפור לו כי כל פעם שהתקשרתי הוא היה עסוק.. אז צריך לברר אבל איך???? אם למישו יש רעיון או משו שיכתוב לי בתודה הודיה בוסקילה

תקשיבי

אני מכירה אותו אישית בזה כאילו לא פנים מול פנים בקולות וזה תגידי לי מה את רוצה שאני יגיד לו ואני יגיד לו הכל!!

את תגידי לו הכל הא?

אז אני יתן לך את המספר ותגידי לו שבבקשה יעדכן אותך על ההופעות של מאיה ותפסרמי בפורום מה את אומרת?????? הודיה בוסקילה

אולי זה בגלל....../images/Emo4.gif

תראו הוא זוכר את ההופעות של מאיה בעל פה.. כשפגשתי אותה והייתי איתה שעתיים לבד והוא נכנס שאלתי אותו והוא זימר לי אותם אבל לא יודעת למה הוא כל פעם אומר שהוא עסוק... אז תביאו כבר רעיונות! בתודה הודיה בוסקילה

למעלה