היי פורום יפן

easy andy

New member
היי פורום יפן

אני וחברה מתכננים לטוס ליפן, מישהו יכול לתת סדר גודל של מחיר כמה יעלה לנו שבוע וחצי ביפן ששמעתי שהיא יקרה... והאם מחיר טיסה הוא בסביבות 1800 דולר? תודה אנדי

GnomeBubble

New member
מחיר טיסה אתה יכול לברר באינטרנט

יש כל הזמן מבצעים ומחירים משתנים בהתאם לעונה עד כמה שאני יודע. כמה תעלה לכם חופשה של שבוע וחצי ביפן מאוד תלוי באיך אתם רוצים לבלות אותה. יש הכל ממלונות פאר ועד אכסניות זולות.

tals56

New member
אמרו לי כאן

שמעל 1500 דולר לטיסה זה כבר עבודה בעיניים,טוב גם לי זה היה נשמע קצת מוגזם 1500 אבל אני בטוח שאתה יכול להשיג ב1300 מקסימום 1450 דולר טיסה ליפן עם חברה נורמלית (בריטיש איירוויס,אל-על,ארקיע וכל שאר החברות)

dudusan

New member
נראה לי שאוזבקיסטן הכי זולים

לא חושב יותר מ1000 דולר.

tals56

New member
אתה צודק לגמרי

אבל נראה לי שעדיף לו לשלם עוד איזה 200 דולר בשביל לנסוע במטוס נורמלי ולא משהו מתפרק כמו איזו סוסיתא... קראתי פעם בעיתון על איזו אחת שנסעה איתם לצפון קוריאה הביקורת על המטוס הייתה נוראית,פשוט כמו קופסא מתפרקת מרחפת.

GnomeBubble

New member
פגשתי הרבה אנשים שנסעו איתם

ולמרות שהחברה לא מרהיבה והכל, לא שמעתי תלונות רציניות על הבטיחות. ואני לא חושב שאוזביקסטן איירליינס טסים לצפון קוריאה - עד כמה שאני יודע, רק מספר מצומצם מאוד של חברות מורשות לטוס לצפון קוריאה, וזרים (שממילא בקושי מגיעים לשם) בדרך כלל נכנסים לשם רק דרך סין. אולי בלבלת בין הקוריאות? ^_^

tals56

New member
צפון קוריאה

נתנו לכתבת אישור חד פעמי להיכנס לשם והיא הייתה בפייניאנג או משהו כזה ואני יודע בבטיחות שהמקום הזה הוא בצפון,כי היא אמרה שזאתי הבירה והבירה של הדרומית היא סיאול...

dudusan

New member
זה כולה טיסה...

הטיסה מאוזבקיסטן ליפן היא דיי ריקה, טסתי פעם אחת עם KLM ולמרות שזו נחשבת חברה ברמה מאוד גבוהה הרגשתי 12 שעות כמו בקופסת סרדינים מרחפת אין מקום לנשום. לדעתי עדיף לטוס בזול ובכסף שחוסכים אפשר לבלות או לעשות יותר קניות.

Kawaii Baka

New member
האמת, יצא לי לראות דילים של ~1100

דולר, ולפעמים אפילו 1000 דולר, דרך אייר-פרנס.

ToHrU

New member
../images/Emo207.gif

מישהו שמע על חברת "קמפוס" ללימודי שפות בחו"ל?? יש לכם המלצות לגביהם??? חשבתי אחרי הצבא לחסוך קצת (הרבה) כסף ולנסוע לשפר את היפנית שלי (בתקווה שתהיה יותר מבוססת עד אז)ביפן . . . הבנתי שיש להם גם מסלולי תעודה . . .

Obake

New member
../images/Emo207.gif היי כולם!

לא הייתי כאן הרבה זמן ^_^" ואת האמת היא אני לא בטוחה שרובכם זוכרים אותי... האמת היא שנכנסתי לכאן מדי פעם להתעדכן קצת, אבל אף פעם לא יצא לי לכתוב... אבל במקרה עכשיו ראיתי את ההודעה הזאת והייתי חייבת להגיב... אז ככה לגבי קמפוס ביפן, יש חברה בשם GEOS שיש לה קורסים לכל מיני רמות מגיל התיכון ומעלה, יש שם גם קורסים לקיץ והם מארגנים גם חופשה עם Host Family ביפן... את האמת אני חשבתי לסוע לשם החופש אבל כנראה שזה לא יתאפשר בגלל המחירים הגבוהים
(לחודש המחיר הכולל כולל טיסה ביזבוזים שיעורי בוקר ביפנית הרבה טיולים סיורים ברחבי יפן למידה על התרבות וכו' אני מניחה שיכול להגיע בין 20,000 ל-25,000... שזה חצי מהמחיר שפעם עלה לי כדי לנסוע לסאמר סקול בצרפת, אבל זה עדיין יותר ממה שאני אוכל לגייס כנראה =( בכל מקרה יש שם גם קורסים לסטודנטים וכו - שווה לבדוק אם יש לכם תקציב... יש כמובן גם שיעורים מותאמים למבחני JLPT השונים - זה נשמע די נחמד. רוב האנשים שמגיעים לתוכנית הזאת הם מקוריאה, ארה"ב וסין אבל האמת הסתכלתי בכמה רשימות של ארצות שהשתתפו בתוכנית והיה שם גם בן-נוער ישראלי אחד שנה שעברה (איזה כיף לווו *_*) בכל מקרה האתר נמצא כאן. עמוד שמסביר על הפעילויות בקורסי הקיץ השונים נמצא פה =) מקווה שזה עזר במשהו ^^"

ToHrU

New member
../images/Emo194.gifsugoi!!!!!

מדהים פשוט!!!! הסתכלתי בלו"ז שלהם לגבי אוקטובר הקרוב וזה נראה פשוט מעולה!!!! המחירים השאירו אותי בפה פעור (המחירים שדיברת עליהם כי עדיין לא עיינתי במחירים באתר) - אבל אני מאמינה שבמידה ובאמת רוצים, אפשר לעבוד קשה כמה חודשים ולחסוך . . .

Piccolo

New member
שאלה בהקשר לטיסה ליפן

אני מנסה לבנות מסלול ליפן שיערך כנראה בתחילת יוני או בתחילת יולי לכ-3 שבועות.. בגדול מה שאני מתכנן זה להגיע לטוקיו ולקנות את הכרטיס שעולה כ-300 דולר לתחבורה חודשית שכזו שאמורה לחסוך לי הרבה בסופו של דבר.. (מישהו זוכר איך קוראים לזה?) בעיקר בטוקיו אני מתכנן לבקר באקיהאברה ובאודייבה ומשם לבסוף לעבור מטוקיו לאי אוקינאווה.. אם ישאר זמן אז אולי לכפר מסורתי כלשהו.. אשמח אם מישהו שעבר את המסלולים האלה ודומים לו ובכלל שהיה יפנה במסר ובכלל לשמוע מה דיעות, המלצות, הערות והכל.. תודה מראש :)

GnomeBubble

New member
איך אתה מתכוון להגיע לאוקינאווה?

בטיסה או במעבורת? אני לא סגור לגמרי בקשר למרחקים, אבל נראה לי שבמעבורת מדובר בלפחות יום שייט מטוקיו לאוקינאווה. אני בכיוון? ולכרטיס קוראים JR Pass נראה לי - ועד כמה שאני יודע אפשר לקנות אותו רק בשגרירות יפן בארץ (כלומר, אתה לא יכול להשיג אותו ביפן - כנראה כדי למנוע מיפנים להשיג את הכרטיס שמיועד לתיירים).

Hahauesama

New member
Japna rail pass

האתר של JR PASS http://www.japanrailpass.net/ אתה צריך לקנות בארץ. אי אפשר להשיג ביפן.

hazu1

New member
לא רוצה לבאס, אבל

לא הייתי נוסעת לטוקיו בתאריכים הנ"ל. מזג האויר פשוט מגעיל: חם, לח, אפור וגשום. נראה לי שתתבאס. אם אתה יכול תכוון את הנסיעה לאמצע אוגוסט וצפונה (אוקטובר עם השלכת בכלל מומלץ). עדיין יהיה חם ולח, אבל לפחות סביר להניח שיהיו ימים יפים.

kogawa

New member
כבר ראיתי את השאלה הזו בפורום אחר

וטיילתי רבות ביפן, אבל מהדברים שאתה רושם (אקיהברה, אוקינאווה וכפר מסורתי) לא מצליח להכנס לראש שלך כדי להמליץ. לא יודע מה מצאת לטיסה עד יפן לבקר באקיהברה, ולוותר על ניקו/קיוטו, לנסוע לאוקינאווה ולא להוקיידו או לשקוקו, בקיצור, לא יכול ליעץ למישהו שבחירותיו משונות לי כל כך.

למעלה