מה חדש? תגיד - בחבילת דיסקים הזאת יש דיסק אחד שאני רואה את הכיתוב בגיבריש - איך אצלך? ובדיסק Rempetiko Sergiani No3 - Melodies Tis Anatolis לא הצלחתי להוריד את שיר 15 להשתמע
אכן לא הצלחתי להוריד שני שירים מהדיסק הזה (מס'14 ו-15) וכל העטיפות אצלי הן בסדר גמור תגידי לי איזה יצא לך בג'בריש ואשלח לך אותו בסטרים.. (איך יצא לך בג'בריש כשזה קובץ תמונה?!) מה את חושבת על ה"קולקציה" הזו?! להת'...
סריה מטריפה ומיוחדת והדיסק הרביעי אצלי יצא גיבריש וזה לא קובץ תמונה Äéáöïñïé - Ñåìðôéêï Óåñãéáíé++ (18) וגם כל שמות השירים בגיבריש נסה לשלוח לי שוב אולי משהו ישתנה למרות שאני לא מאמינה
מופיעים בג'בריש אבל הורדתי את העטיפה ועכשיו זה הסדר לי טוב כיוון שאני לא מזהה את הדיסק "הבעייתי" אצלך אז הנה רשימת כל הדיסקים תגידי לי מי החסר ואשלח לך את העטיפות (או את השמות ביוונית/אנגלויוונית) 1.TO TRAGOUDI TO ANATOLIKO 2.STIN AMERIKI... 3.TO SMIRNAIKO TRAGOUDI STIN AMERIKI 4.MELODIES TIS ANATOLIS 5.I ROZA ESKENAZI... 6.TOU ZEIBEKIKO.... 7.TIS XENITIAS... 8.TOU GLENDIOU... 9.DEXIOTECHNES TOU BOUZOUKIOU 10.OI MEGALES EPITICHIES TOU 50 (קיצרתי בשמות אבל אני בטוח שתוכלי לזהות מי שייך למה..) בהצלחה...
שנינו ביקשנו וכנראה גם קיבלנו מאותו מקור ובכל זאת יש שוני ?! ברשימה שלך דיסק 9 - זה כנראה הדיסק שאצלי מופיע בשם Rempetiko Sergiani N3 New artist - Album_18 וכנראה דיסק 10 זה הגיבריש ומבחינת השירים - רק דיסק אחד אצלי בגיבריש והדיסק שציינתי למעלה מופיע ללא שמות כלל - רק מספרי טרקים ובדיסק שחסר לך שיר 14 + 15 אני יכולה לשלוח לך את 14 כי אצלי הוא ירד להשתמע
אבל הבחור ששלח לי צירף גם את העטיפות של הדיסקים ויכולתי להתאים את העטיפה לדיסק לפי השירים...! (בתיבה זה אותם דיסקים אבל כשהורדתי,הורדתי גם את העטיפות...) אשמח אם תשלחי לי את שיר מס' 14 בסטרים או באיסי... להת'..