היי ערב טוב

debra36

New member
היי ערב טוב

אני גרושה 9 שנים (המון זמן עכשיו שאני רואה את זה..) מתוכם היה לי בן זוג 3 שנים , ומאז אני לבד , די מתוך בחירה העניין הוא שאני פוחדת להתרגל להיות לבד, נרשמתי לאתר הכרויות וקיבלתי המון פניות אבל ממש לא בא לי...זה נורמלי? מצד אחד אני כן רוצה זוגיות מצד שני...ואולי אני פשוט דפוקה. יש לציין שאני בת 37 (עוד מעט 38) + 2 ילדים בני 12 ו 9 .

יערית

New member
ממליצה

לא להסתכל על עצמך כעל שניצל, אולי כך תמצאי את הסטייק המובחר

יערית

New member
עם ניענוע

קל , אפשר להשיג אותו חצי נע
שחררי את מחסומי ה
לפני אני באמת הופכת לעסבנייה.

זהו

שוב התיישבתי לי בכסא.. שוב עילעלתי בברושורים של כל מיני ואריאציות מכונפות... שוב ריפרפתי בין הצבעים של אינדולבע... והחלטתי... זהו.. בלונד עד נשמתי האחרונית.. ושערה לא תיפול מרעמתי החושנית.. יצאתי יותר בלונדינית מבלונע... אבל עם פוניה קטנה לשמאל...

שמו- ייתברך לו..{וישתבח לו../images/Emo8.gif}

בא אליי בהארה מול המראה... פתאום בהיתי לי בי.. נבהלתי.. ועצרתי מייד תיידים של המספריים.. לא גוזמת..לא צובעת..

תלתלית3

New member
זה נורמלי

אתה חצויה בין החופש המלא לזוגיות טובה שיש בה גם מידה של ויתור. אני מאמינה שאם יגיע הגבר הנכון, תבחרי להיות איתו. אולי גם את זקןקה לפסק זמן.

G a v ® i e L

New member
זה נורמלי

להיות דפוק, במיוחד אם אתה גרוש. עיון קצר בדפי הפורום יחזק הטענה, האם כך תרצי להישמע ולהראות בעוד שנים ספורות ? אנחנו כבר שרופים, אבל את - לכי על הצד שלך שכן רוצה בזוגיות, תטפחי אותו, ואם הצלחת לממש זוגיות, תעדכני אותנו כיצד.

למעלה