היי ערב טוב

enjoi butterfly

New member
היי ערב טוב

שלום לכולם מה שלומכם? יש מישהו שבכלל זוכר אותי?? טוב לא משנה.. סתם רציתי לכתוב משהו.:) קרה לכם פעם שאמרתם פעם משהו וזה התפתח כל כך שאתם מזה מצטערים אליו? עד כדי כך שזה הולך להפוך לכם את כל העולם שבניתם במשך כמה שנים? וכמה שהייתם רוצים להחזיר את הגלגל אחורה וממש לא להרבה יום יומים? יום יומים היו מסדרים לכם את העולם.. קרה משהו היום שאני מאוד מצטער אליו..אז רציתי להגיד סליחה ועם היה אפשר היית הופך את העולם כדי לסדר דברים ולגרום להם להיות אחרת סליחה. יאיר

sh53

New member
"מוות וחיים ביד הלשון"

לא סתם משפט, אלא משפט עם המון משמעות ותובנות מאחוריו. אכן לפעמים אי אפשר להחזיר את הגלגל לאחור ואי אפשר כבר לתקן, ולא משנה כמה אנו רציניים בקשר לזה וכמה הכוונות שלנו באמת טהורות. אנשים שנפגעים מאוד לא תמיד יסלחו ולא תמיד ירצו להבין אותנו או לבוא לקראתנו. אני חושבת שמכתב יכול לעזור, לא תמיד זה עוזר ב- 100% וזה דבר בטוח, אבל לעומת שיחה בעל פה - יש בו משהו שאין בשיחה - שאפשר לקרוא אותו אח"כ כמו שהוא ולא לנסות לשחזר בשיחה מה היה, מה גם שלפעמים בשיחה פועלים ומדברים לפי אמוציות לעומת מצב שעושים את זה במכתב שאפשר לשבת רגועים אח"כ ולכתוב אותו. לא הבנתי בדיוק מה קרה, אבל מאחלת לך שיסלחו, יבינו אותך והמצב יחזור לקדמותו. הבטתי בתמונה - מה המסר שהתכוונת להעביר? לא הבנתי כל כך.

בטח שזוכרת את המנהל הקודם.

ד"א בחתימה אם אני לא טועה כותבים מחשל ולא מכשל.. לא משנה.. חח אוקיי בנימה קצת יותר רצינית עכשיו תמיד עושים טעויות. במקרה שלי זה די הרבה P: אבל מטעויות לומדים. לפעמים הטעויות האלה עם כמה שבטווח הקרוב אני רואה אותם כרעות והייתי עושה הכל כדי לתקן אותן, אולי לטווח הרחוק יש בהן משהו טוב. חוץ מזה שאי אפשר להחזיר את הגלגל אז פשוט משלימים עם המצב או מנסים לתקן עם הזמן. ויש משהו במה ששושי אומרת.. אולי באמת תנסה לשלוח מכתב...

כמה זמן לא כתבתי כאן..

אני כל כך מבינה אותך.. לעשות משהו ואחרי זה להבין שזה לא היה הכי נכון.. קורה לי את זה המון=\ במצב כזה עכשיו.. אבל מה שאני חושבת, זה די לזרום עם העיניין, לבוא לבקשסליחה או אם זה לא משהו של סליחה, אז לראות איך אתה משנה את המצב לטובה, לא למה שהיה קודם אבל למהשהו אחר וטוב! שווה לנסות הכל..!

בטח שזוכרים!!

מה קורה איתךך?!?! אמממ גם לי זה קורה..
כולנו בני אדם.. אבל אי אפשר להחזיר את הגלגל לאחור... לומדים מטעויות..

למעלה