היי ערב טוב לכם!!

היי ערב טוב לכם!!

מה שלומכם? אני רוצה לשתף אתכם בחוויה שהיתה לי הערב.... ביקרתי אצל אחי וזוגתו בבית שלהם ומביקור שתוכנן להיות קצרצר-התחלתי לספר לזוגתו המקסימה על הפורום הזה ועל הסדרים והנקיונות שאני עושה בבית, על התהליכים שאני עוברת עם ולצד זה ואנחנו(היא ואני ) פתאום מוצאות את עצמנו עושות סיבוב בבית, היא מביטה בחפצים, בבלגאן, ואני רואה איך מתבשל אצלה תחילתו של ענין.... היא דיברה על כל מיני שינויים שהיא רוצה לעשות, ואז פתאום התישבה בסלון והתחילה עם מדפי הספרים...ממש התנפלה עליהם!! לא יאומן הכמויות שהיא הוציאה, וזה היה בשלבים, ולי היה נחמד לראות עליה את מה שהיא עוברת.. בהתחלה היא הוציאה ממש קצת, אחר כך ראיתי אותה לוקחת ספר ספר והמחשבות ממש היו שקופות לה על המצח.....:זה קיבלתי מאמא שלי לגיוס....אי אפשר לזרוק למרות שלא קראתי אותו ולא אקרא..הרי יש עליו הקדשה ממנה... אמרתי לה-אז תשמרי רק את הדף עם ההקדשה- היא התלהבה מהרעיון- תלשה את הדף הראשון, ואחכ זרקה גם אותו, היה פשוט מגניב לראות את זה!! בקיצור- התפנה שם ארגז ענק מלא ספרים למסירה/זריקה, וראיתי את ה"חיידק" חודר אליה גם....... ראיתי איך אני עברתי כבר ככ הרבה שלבים עם כל הענין...וראיתי אותה עושה עם עצמה תחילתו של תהליך זיכוך כזה ושחרור שזה היה נפלא! זהו. בנתיים. איזה תמונה לצרף היום?........

uti

New member
ממש "מחזירה בתשובה" ../images/Emo8.gif ../images/Emo6.gif

בחיי

שככה הרגשתי.... בלי שכנועים בלי הטפות רק ככה סיפרתי על מה שאני עושה-וזה עבד!! ומה את עושה עירה ככ מוקדם/מאוחר?

בוקר טוב ../images/Emo141.gif

אני רוצה גם להבהיר כאן משהו... (מן בוקר שכזה...) אכן, חשוב מאוד מאוד מאוד להוציא חפצים מהבית, זכרונות וכל מה שאינו בשימוש ומועיל לחיינו... אבל...וזה אבל גדול! הוצאת הפריטים הלא שמושיים אינה הפאנג שואי. הוצאת הפריטים היא ההכנה של הבית לקראת של הפאנג שואי... אם למישהו נדמה שכשהוא מפנה חפצים מביתו, זה פאנג שואי... אז הוא טועה ובגדול!!! הוצאת החפצים היא בבחינת ההכנה, הריפוד של הבית, הדישון והכנת הקרקע לקראת הפאנג שואי... יום נעים

uti

New member
אשמח לשמוע מילות קסם שיעזרו לי

לשכנע את חמי וחמותי הפולנים להוציא דברים שם שומרים מימי הבריטים מהסטודיו שלי
..... עשיתי איתם כבר כברת דרך וזרקנו/תרמנו למוזיאונים
/ נתנו מתנות כ-90 אחוז מהדברים ששם, ועכשיו נשארו שם קבלות משנות ה-50 וספרי חשבונות מאותם שנים....בכמויות.....וזה פשוט מעיק שזה שם! כיוון שאני בספק רב אם זה יצא משם, חשבתי לתפור וילון נחמד ולכסות את זה

אין קסם...יש עבודה קשה...

צר לי שאינני יכולה לתת מתכון למשהו בטוח אחרי הרבה שנים של חיפוש מילות קסם... הבנתי שבשבילי עובד הכי טוב הדיבור הישיר... שוב, זה שלי, ואני חושבת שכדאי תמיד שדברים יהיו ברורים... אם עשית כברת דרך המשיכי והתמידי...זה מגיע באיזה שהוא שלב.. כשהספק יוסר מליבך יקרו גם הדברים בשטח אני חושבת תמיד אם זה עושה לי טוב או לא אם לא, וכמו שאת אומרת "זה מעיק" אז אולי שזה יעיק במקום אחר? למה דווקא אצלך? וילון יכול לשפר את המראה חיצוני, ללא ספק, אבל... את יודעת מה יש שם, וכשאת יודעת, זה נמצא שם וזה מעיק! אם קשה לעשות דברים בצורה חותכת, אז אולי עשי אותם בהדרגה כמו שאת מרגישה. הפואנטה בכל מצב היא הרגשה טובה! אם לא לפני...אז בוודאי אחרי! חשבי על התכנון של היצירות שלך לפני...ההתלבטות של איך זה יצא ואם זה יצא בכלל כמו שאת רוצה... כשאנחנו יוצרים את החלל שלנו, אנחנו חוששים באותה מידה, רק שכשזה תמונה זה יותר קל...עם הקרובים שלנו זה הכי קשה. מקווה שמילים נותנות כיוון נוסף...

כן מורתי........./images/Emo22.gif

זה ברור לי מאוד.... אני רק מדברת על אותה הכנה, אותו נקיון והפטרות מחפצים ודברים לא שימושיים,סדר חיצוני ופנימי,כי ברור לי שלתלות ספירלות ופעמוני רוח או לשים מזרקה (שזה כשלעצמו גם לא ממש פנג שואי נכון? צריך לדעת איך למה וכמה ולהכניס את הכוונה הפנימית לזה ,כן?...) בלי לעשות את הסדר וההכנה ואולי הטיהור אחר כך (שלזה עוד לא היגענו בשיעור..) זה כמו לעשות ניתוח מעקפים ללא חיטוי ובלי כלים סטריליים כשסנדלר עושה את זה...(לא עלינו אלוהים ישמור!) וחוץ מזה בוקר אור נעים וקריר שכזה של סתיו אני הולכת לסיור בתי דפוס לקבל הצעות מחיר לכרטיסי ביקור שלי.... מצרפת לך פה את הלוגו של איגוד הסו-ג'וק העולמי שגיליתי אתמול בשיטוטי ברשת ומצא חן בעיני מאוד......

הסמל מ ד ה י ם !!!!

הייתי מוסיפה אותו לכרטיס, יש בו משהו מאוד טוב ומאוזן... מממממממ...... לא ממש...לא ממש נכון מה שאמרת... לא הייתי אומרת שצריך לדעת למה... מי שרוצה לדעת למה, רוצה לבדוק עדיין אם מה שאומרים זה נכון או לא לפי דעתו... ומי שעדיין לא ויתר על דעתו...לא יכול לשנות... לפעמים דברים עובדים מצוין גם בלי לדעת ובלי שום כוונה... בעצם... הרבה דברים קורים בלי שום כוונה, כי ויתרנו על הצורך להתכוון... ואז...זה בא...
מה את אומרת?

מה אני אומרת?

אני אומרת שהגדרת את זה מצוין, כרגיל
,ומסתבר שכשכתבתי את זה הייתי במצב רוח שכלתני במיוחד באותו יום,ושמתי לב לזה בהודעות שלי גם בפורומים אחרים, משהו ידעני כזה, שאני בעצמי לא ככ אוהבת אצלי...נו טוב, קורה .. ולגבי הסמל- צירפתי אותו לכרטיס הביקור....התוצאות בקרוב..... ושיהיה יום נהדר! אני נוסעת לחמת גדר לעשות חיים......

למעלה