היי ענת.

עָנת

New member
קושיה לשבת../images/Emo84.gif

נכת צה"ל(מקווה שתכנס לפורום שלנו) עברה גרידא(הפלה) עקב נכותה הקיימת. האם היא זכאית להבראה לאחר אשפוז?

פנפוני

New member
היי ענת.

אני רוצה לדעת איך אני מגיעה לד"ר דולפין כדי לספר לו על הבעיה , וגם איך אני מגישה החמרה , למי אני פונה, מה אני צריכה לעשות? תודה מראש. דניאלה.

פנפוני

New member
היי לכולם.

אני נכת צה"ל, לפני כמה ימים עברתי גרידה. הריון רצוי ביותר,( אין לי ילדים) בהמלצת הרופאים עברתי הפלה בגלל מצבי הבראותי, אי ספיקת כליות קשה, הרופאים אמרו שמצבי רק יחמיר, עד כדי, שהכליות שלי יפסיקו לעבוד, נגשתי לרופא במשרד הביטחון כדי לקבל כמה ימי הבראה והוא אמר שהגרידה לא קשורה למחלה שלי אני עשיתי את ההפלה רק בגלל המחלה שלי, ואולי אני גם לא יוכל להביא ילדים אף פעם והוא ברוב חוצפתו אומר שזה לא קשור למחלה מה דעתכם אני צריכה לעשות למי לפנות.?? דניאלה.

עָנת

New member
דניאלה../images/Emo24.gif שמחה שהגעת לפורום

שלנו
פה תקבלי את כל התמיכה/ייעוץ/הכוונה. לשאלתך: 03-6975066 טלפון
דר' דולפין
. 03-6975962 פקס
דר' דולפין
.
דניאלה,סגנני מכתב מפורט(גיל,מצב משפחתי,עבר רפואי,פירוט נכות,אשפוזים וכדומה)!!!!!! תבטאי את הרגשות שלך,ואת תחושות בגין הגרידה אני מציעה שתשלחי לו מכתב מפורט בדואר,+אישורים רפואיים המאמתים את המכתב.
לגבי החמרת מצב,אנא גשי ללשכת שיקום שלך,ומלאי טופס הגשת החמרה. יש לצרף כל חומר רפואי בנדון(כולל אישור על הגרידה שעברת
אנחנו פה עבורך ולמענך
את ה
שלי את יודעת,תרגישי חופשי לעשות בו שימוש ככול שתחפצי
.

עָנת

New member
תוספת ע"פ הוראה ../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

53.16 . סעיף 13-(הגדרות)
אישפוז – לעניין הוראה זאת – אשפוז של 3 ימים לפחות בבית חולים עקב ניתוח/ עקב מחלה המוכרים בנכות , כאשר המצב הרפואי הנובע מהנכות המוכרת." דניאלה ז"א אם האשפוז בו עברת את הגרידה עלה על 3 ימים,אני סבורה שאת זכאית להבראה,מישום שהגרידה נעשתה בגין נכותך בלבד

אמנם לא אותו הדבר...

ןגם אני חושב שזו חוצפה של משרד הביטחון, אבל באותו עניין, גם אני עברתי גירושים אך ורק כתוצאה מהנכות, ולא הסכימו לשלם לי את כל ההוצאות הנילוות לכך, והיו הרבה, ולהוכיח את זה שזה כתוצאה מההתקפים שיו לי לא בעיה, האם גם לי לא מגיע ?, למרות שלא מדובר בעניין רפואי, מה עוד שכשהתחתנתי פעם שניה, למרות שזו הייתה נכות חדשה שלא הייתה מוכרת קודם, לא רצו לתת לי מענק נישואים בטוענה שכבר קיבלתי מענק אחד ואי אפשר לתת יותר מאחד, איפה כאן הצדק ?!...

AVI359

New member
לסכיזופריחה

סחיזופריחה שלום רב תלמד משהו חשוב ויסודי... אין צדק...........לכל אחד הצדק שלו אין היגיון........לכל אחד ההיגיון שלו אין התחשבות.......כל אחד והאינטרסים שלו אין יחס...........כל אחד והחינוך והמוסר שלו יש אך ורק חוק.....מדוע..אמרו חז"ל "ללא חוק יד איש באחיו" גם אני לא שלם עם מצב זה אך כך נוהג כל העולם בכל המדינות ובכל המשטרים(לכל משטר חוק משלו) צריך ללמוד להסתגל למצב הלא סימפטי הזה,מה לעשות. בברכה אבי

עָנת

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאבי ומה החוק קובע../images/Emo35.gif

חוזרת שוב על שאלתי,האם נכה שעברה גרידה עקב נכותה,זכאית להבראה לאחר אשפוז

AVI359

New member
לענת ופנפוני

ענת ופנפוני שלום רב ראשית,אין מילים שאוכל לתאר את צערי עקב האבדן,אני יכול לאחל לך לעתיד שתהיי בריאה ומבסוטה,שנזכה להרים כוסית לחיים לאחר הלידה הבאה שלך. בהוראה 53.16 הדנה בענין הבראה מטעמים רפואיים כתוב עקב הנכות המוכרת,וכן לא כולל חדר מיון ובדיקות.אני מבין שקיימת פרשנות שונה בענין הנכות המוכרת.לדעתי קיים כאן נושא שיקול דעתו של רופא,יש לפנות לרופא מחוזי..מרחבי..ראשי.תמהני מה היתה דעתו של אותו רופא לו היה מדובר באישתו או ביתו,כאן ההבדל בין מחשב לבין הרוח האנושית. בברכה אבי

עָנת

New member
הוראות כלשונן/רגישות ושיקול דעת

אבי יקירי,אתה צודק באלף אחוזים
. הרי ניתן לתת הטבה /זכאות זו או אחרת לפנים משורת הדין . ופה מדובר סה"כ על הבראה לאחר טראומה נפשית עקב הנכות הקיימת. דניאלה: אנא ממך,אל תוותרי,על העקרון אל תוותרי.

פנפוני

New member
ענת ואבי שלום.

היום הייתי באגף השיקום בבאר שבע כדי לקחת טופס , להגיש החמרה על הכליות שלי הרופא פגש אותי במזדרון ואמר כדרך אגב אים את רוצה לקבל את ימי ההבראה את צריכה לכתוב מכתב למה מגיע לך.... אני עדיין מתמודדת עם האובדן הגדול שלי, כולי מרוסקת נפשית ועכשיו אני צריכה להיתמודד עם מערכת אטומה... דניאלה.

עָנת

New member
((((((((((דניאלה)))))))))

אין לך מושג איך אני מזדהה איתך
אצלי, בנוסף לקטיעת הרגל,נקטע לי החלום להביא ילד נוסף לעולם
. דניאלה, תפני ישירות לד"ר דולפין!!! . אין סיכוי שהוא לא יאשר לך. ד"ר אייל(עם כל הכבוד),הוא סה"כ בורג קטן במערכת.אשר פועל ע"פ ההוראות בלבד,ונטול כל רגש.

למעלה