היי ענת שאלת צביעה

היי ענת שאלת צביעה

אם אפשר, אני רוצה ליצבוע שיראה ממתכת, כמו הפסלים באתר שלך יש אחד עם ירוק כרום פעם הזכרת אותו פה וקניתי אותו אם זכור לי וגם זהב אני חושבת, אם אפשר איך ליצבוע לערבב, או שכבות? ותודה מראש.

אמא של קורן ../images/Emo140.gif

הצביעה נעשית כך: א. צביעה מלאה בצבע הבסיס - יכול להיות כל צבע, כעיקרון, אבל ככל שהוא כהה יותר האפקט נראה חזק יותר. ב. הברשה עם צבע מטלי כלשהו (יכול להיות כל סוגי הזהב, כסף, ברונזה) במברשת יבשה ומעט צבע. ירוק כרום ועליו זהב אכן יוצא שוס.

הבנתי שאת כבר מסודרת אבל רק למען הסדר הטוב - אכן ההברשה נעשית על צבע יבש לחלוטין. בנוגע לשעות - אלה הן השעות הפנויות היחידות שלי במהלך היממה !!! אני בחיפוש נואש אחר כמה שעות נוספות שאפשר לתפור לאיזה צד של היממה על מנת להאריך אותה. מה זה 24 שעות??? כלום לא נכנס בזה !!!

למה אי אפשר, למה ??? בואי לפחות ננסה... אני מוכנה לשלם ביד רחבה ונדיבה גם יחד !!!

מידור

New member
אמא של, אני מתה לדעת את סודך

בקשר לשעות, ואם את יכולה להעביר כמה גם לי, אשמח עד מאוד....

אז ככה מידור, פשוט לא עובדים מחוץ

לבית.. מההריון של בני הגדול שעוד מעט בן 10 אני בבית הייתי בשמירה ואחרי תקופה ארוכה שבה רצינו ילד ולא הלך וכשהוא הגיע אז כמובן שנשארתי איתו בבית וכך הלאה לאחר שלוש שנים הבאתי את השני וכיום קצת קשה לי לחשוב על לצאת החוצה לעבוד הקטן שלי בן 7 והבית שלי גדול עם גינה ויש מה לעשות.. וכרגע אני רוצה עוד אחת אבל לא תלוי בי...זהו זה בעצם הסוד ובנוסף אצלנו יש יום לימודים ארוך אני גרה בצפון..

למעלה