היי עינת...

grover

New member
היי עינת...

שלום עינת, עד עכשיו נמנעתי מלשאול אותך לגבי הקשר שלי עם בעלי, אבל בכל זאת זה מסקרן אותי... אשמח אם תוכלי להגיד לי משהו לגבי הקשר הזה בכלל, ולגבי מעבר איזור מגורים, לאיזור הדרום (דבר שיש לנו עליו מחלוקת) בפרט. בעלי: שם פרטי: 1,7,5,2 שם משפחה: 1,6,8,3,9,1,5 לידה: 4.9.66 תודה רבה על כל התשובות שלך וכל העזרה שלך... אני: שם פרטי: 7,4,5,5 שם משפחה: 1,6,8,3,9,1,5 לידה: 26.8.68

grover

New member
אופס..

עשיתי "גזור והדבק" לגבי התאריכים וכמובן שהשורה של ה"תודה" צריכה להופיע למטה ולא באמצע ההודעה שוב תודה

עינת

New member
היי גרובר ../images/Emo39.gif

פעם שלישית ואחרונה לפני שאני מתייאשת (שליחת ההודעה נכשלה כבר פעמיים) הקשר בינך ובין בעלך הוא קשר קרמתי (את 8 הוא 4 יום לידה מה שאומר שיש בינכם משיכה מגנטית וקרמתית).הקשר אינו קשר קל כלל ועיקר,יש היבט מודגש של הקרבה כל שהיא מצד אחד מכם.אתם מאוד מסורים אחד לשני בעיקר במצבים של צרות ומחלות.התוצאה הטובה מזיווג זה הוא הילדים - שיהיו מאוד מוכשרים. לגבי העתקת מקום המגורים,איני יודעת מה המטרה ולכן איני יכולה לענות אם המעבר רצוי או לא.
שפע ו
עינת

grover

New member
המשך...

תודה על התשובה שוב, כמו תמיד, הכל נכון וזה מדהים.. המעבר הוא לאיזור באר שבע בגלל שבעלי עובד שם,והנסיעות מאוד קשות לו. ואילו אני חשה צורך להישאר באיזור המרכז מאחר והמשפחה כאן...ואני חשה שאלך לאיבוד שם, רחוק מכולם ומהכל. פיתרון ביניים הוא שבעלי יישן שם 3 ימים בשבוע, ואני אשאר במרכז. יש לך המלצה?

עינת

New member
יקירה ../images/Emo24.gif

אני מבינה את הקושי שלך להתרחק מהמשפחה אבל יחד עם זאת יש לי תחושה שהסידור כנקטתם בו כרגע יגרום לך לתסכול. קשה לי לתת עצה בנושא זה דרך הפורום כיוון שאת המהלכים ולאן הם מובילים אני בדרך כלל רואה בקריאה בקלפים.
שפע ו
עינת

למעלה