היי עינת

orlyt

New member
היי עינת

שאלתי אותך שאלה על זוגיות לפני כמה שבועות, ועכשיו אני שואלת שוב, הפעם בענייני קריירה... אני מרגישה שאני בשלב מאוד מאוד (אבל מאוד) מבולבל בחיים, התחלתי ללמוד שיניתי קצת את המסלול, ואני עדיין לא מרוצה, מרגישה כאילו אני מבזבזת את הזמן. רציתי לשאול מה התחום שכדאי לי לפנות אליו, וגם מתי ישתפר קצת מצב הרוח... הפרטים שלי: שם פרטי: 1,6,2,3,1 משפחה: 9,2,1,6,2,1,9 ת. לידה: 23/7/79
ויום טוב

עינת

New member
ברוכה השבה ../images/Emo39.gif

המצב רוח ישתפר מייד שתחליטי על כך
לגבי מקצועות שמתאימים לך הרי הרשימה רק תבחרי: רוקחות רפואה הנה"חש מעבדות עניני מזון הפקה מחקר משפטים בהצלחה
שפע ו
עינת

orlyt

New member
ממ...

היי עינת, אני מודה לך מאוד על תשובתך... אבל יש בעיה קטנטנה... אף לא אחד מהמקצועות שהצעת לא מדבר אלי... אז או שאני לא מחוברת לעצמי בכלל - או שאני לא יודעת מה... ברור לי שזה רק מבחר קטן שהכנסת לתשובתך... אבל כל הכיוון הזה נראה לי לא שייך אלי... היש עצה במקלדתך?

עינת

New member
../images/Emo7.gif

יתכן ואינך מחוברת לעצמך ויתכן שכיוון שהניתוח אותו אני עושה מעל גבי הפורום הוא ברמה ראשונית בלבד לא עליתי על נקודות מסויימות... בכל מקרה זו פעם ראשונה שאני מקבלת תגובה כזו כך שאיני יכולה לומר לך מה הנקודה. אם מה שהצעתי אינו נכון לך פשוט אל תתיחסי,זה מה שאני עושה בדרך כלל כל דבר בודקת בהגיון שלי ואיך הדברים מתחברים אלי ואף אחד לא יכול לומר לך מה טוב עבורך רק את עצמך... |
שפע ו
עינת

orlyt

New member
עינתי לא, אל תהיי עצובה...

אני חושבת שכל זה נובע מבלבול עמוק (מאוווווד) שאני נמצאת בו כרגע. ואני מבינה שהיעוץ בפורום לא יכול להיות רחב כמו ייעוץ אישי. רק אל תהיי עצובה smile
ויש לי שאלה, מתי אפשר להתקשר אליך לקבוע ייעוץ?

עינת

New member
היי אורלי וסליחה שהתמהמתי

בתשובה פשוט נכנסתי ליומיים של שנטי ולא כ"כ בא לי להתעסק בפורום... את יכולה להתקשר בשעות הבוקר ו/או הערב (בצהריים אני משתדלת לתפקד כאם במשרה מלאה...)
שפע ו
עינת

למעלה