גל ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif
המספרים שנותנים לי הם תאריך הלידה המלא ופרוט מספרי של השם ושם המשפחה(כדי לא להחשף וממילא אני עושה זאת). את הדרך להפיכת האותיות למספרים תוכלי לראות בלינק בראש הפורום. עד כאן בקטע הטכני ועכשיו למהות... כל אדם ביום הוולדו מקבל "קוד" שהוא תאריך הלידה (וכך אנו רואים מפות אסטרולוגיות) הנומרולוגיה מוסיפה את השם בו נקרא האדם שהוא "קוד" עוד יותר אישי מהתאריך שהרי באותו תאריך נולדו אלפי בני אדם ובכל זאת הם שונים. שילוב בין תאריך הלידה והשם אם כך הם קוד אותו הנומרולוג מפענח. לכל מספר יש את האנרגיה שלו ,את הויברציה שמשפיעה על האדם וכיוון שלכל מספר יש השפעה מאוד ברורה מה שנותר לי לעשות זה לקחת את כל המספרים הללו ,לבדוק את מיקומם (כל מיקום במפה מסמל תחום מסויים)ולהתחיל לפענח את הקוד. הנומרולוגיה היא תורה מדוייקת להפליא וכל פעם מפתיעה אותי מחדש התפעלותם של לקוחותי מהדיוק שלה. נכון שזהו עולם אבסטרקטי ,אך כבר בעבר אמר פיתגורס שהטבע פועל בשיטות גיאומטריות. גם יונג בזמנו דיבר על כך שמספרים הם תוצרים ספיריטואליסטיים של התת מודע אשר משתמש במספר כגורם מווסת ומסדר. בכל מקרה הנומרולוגיה עבורי אינה מסך של ערפל אלה עובדה קיימת שאיני יכולה להתווכח איתה ובעזרתה אני מנתחת את אשיותם של הפונים אלי ולעיתים מה שלוקח שנים בטיפול פסיכולוגי אצלי עולה מייד בתחילת הניתוח. כך גם לגבי ארועים בחיים שיש בהם פסגות המהוות את מפת הדרך האישית במשך 4 תקופות חיים ומצביעות על ארועים בחיינו שאין מנוס מלעבור אותם.אך לנומרולוגיה יש גם את הכלי לומר לאדם,זה מה שאתה צריך לעבור אז בוא וקח עצה איך עוברים את זה יותר קל,איך נהפוך את החולשה למנוף... מקווה שהצלחתי להסיר במעט את מסך הערפל. את מוזמנת תמיד לשאול ומקווה שתהינה לי תשובות...(ואם לא אולי נחפש אותן יחד) שנה טובה גל
שפע ו
עינת