היי עינת...

leahf24

New member
היי עינת...

זאת פעם ראשונה שאני נכנסת לפורום הזה ואני ממש מעריצה את הסבלנות שלך... הייתי רוצה לשאול האם יש בעתיד ילדים לבני הזוג (הנשואים) והצלחה מקצועית. פרטי האישה: שם: 3+1+5 שם משפחה:8+2+6+1+4 תאריך לידה : 09.03.1979 פרטי הגבר: שם: 4+5+1+1+3 שם משפחה: 8+2+6+1+4 תאריך לידה: 17.07.1976 תודה רבה

leahf24

New member
הייתי רוצה לחדד יותר ...

הגבר בחר ללמוד "ערבית ומזרח תיכון"- האם התחום הזה מתאים לו? האישה בחרה ללמוד "מימון"- האם זה התחום המתאים לה? ואם את לא יכולה לענות על השאלה בקשר לילדים, האם יש התאמה זוגית בין שני בין הזוג? שם המשפחה לפני הנשואים של האישה הוא: 8+2+1+4+4+5 תודה רבה

leahf24

New member
היי עינת...

האם המצב עד כדי כך גרוע שבגלל זה לא קיבלתי תשובה???

עינת

New member
leahf

לפני התשובה ,מי הם אותם גבר ואישה? לגבי התשובה אני רק רוצה לספר לך שבימים האחרונים במקום לענות לכם אני עוסקת בשירשורים של קיטורים "למה לא ענית לי" מה שגוזל את זמני כך שלא נותר לי זמן לענות... אין מי שלא זוכה למענה ממני גם אם הוא לא לרוחו...

leahf24

New member
היי עינת...

אני מאוד מצטערת אם פגעתי באיזו צורה בך- אנא קבלי את התנצלותי
.. האישה היא אני והגבר זהו הגבר בחיי... תודה

עינת

New member
אז ככה

לגבי ילדים במידה ולא קיימת בעיה הרי זה עניין של בחירה ואיני נוטה להסכים עם מי שמנבא מספר ילדים או בכלל לזוג. מבחינת הצלחה מקצועית שניכם בעלי יכולות נפלאות להצליח ואף להיות מבוססים כלכלית.עלי לאמר לך כי לבעלך צפויה הצלחה והוא ישאיר את חותמו על פני האדמה.

למעלה