היי עינת

Vision 1

New member
היי עינת ../images/Emo13.gif

שמי שלמה (שלומי)< שיניתי שם מעזריאל זאת אומרת השם קיים לי אבל החלטתי להישתמש בשם השני > א. אני מבקש לדעת אם השם הזה יותר מתאים לי ב. יש לי חברה חדשה .. היא נולדה ב- 1/4 מזל טלה אני נולדתי ב-8/7 מזל סרטן .. אשמח לדעת אם יש התאמה ביננו ג. אני לא עובד כבר כמעט שנה +- אני מבקש לדעת לאחרונה זימנו אותי לראיון עבודה האם אני אתקבל ? נ.ב אם את לא עוסקת באחד מהנושאים הבאים אז לא נורא !! תודה מראש שלומי

עינת

New member
Vision 1

כדי לתת לך תשובה אני צרכה גם שם משפחה ותאריך לידה מלא כולל שנה. כמו כן בחר בבקשה שאלה אחת. לגבי שאלתך האחרונה איני יכולה לתת תשובה בפורום כיוון שעבורה אני נעזרת בקריאה בקלפים.

Vision 1

New member
אוקיי..

השאלה היא כזאת יש לי חברה חדשה .. היא נולדה ב- 1/4/77 מזל טלה אני נולדתי ב-8/7/68 מזל סרטן .. אשמח לדעת אם יש התאמה ביננו ... שמי הוא שלומי ברדה <שלמה עזריאל>

Vision 1

New member
אני ....

מקפיץ בשביל זשזה לא ירד .. אנא מימך עינת .. זה חשוב לי תודה !

עינת

New member
אני צרכה גם

את שמה.אינך חייב לכתוב את השם המלא,בראש הפורום יש לינק שמסביר איך להפוך את השם למספרים.בלי זה איני יכולה לבדוק התאמה.

Vision 1

New member
זה לא יגמר עד שזה לא יגמר .. ../images/Emo13.gif

חחחחחח טוב .. והנה שוב אני מקווה שזה יצא מושלם הפעם ! שמי הפרטי-3,3,4,5 שם משפחתי-2,2,4,5 תאריך לידתי-8/7/68 שמה הפרטי -3,1,1,4 שם משפחתה-6,1,6,6 תאריך לידתה-1/4/77 אני מקווה שיצא טוב הפעם ..

עינת

New member
vision

צר לי אך אין התאמה בינכם ונראה כמעט שאין קווים אשר מחברים בינכם.

למעלה