היי עינתי

שחף 1

New member
קצת עצבנית

ראשית אני שומר על הפורום לפי בקשתה של עינת בימים שהיא לא יכולה להגיע לפורום דבר שני מקבל את הארותייך ומודה לך הרבה אושר

שימשית

New member
היי עינתי../images/Emo24.gif

מה שלומך? אז כרגיל עדכונים: בעודה אחלה- הבוסית שלי קצת קשה אבל נראה לי שנסתדר ( אני, עידית 22/6/75 היא : אורית פוקס 13/7/58)- מה את אומרת? בנוסף, בעלי שמוליק 28/6/75 מאד לוחץ עליי לגבי הריון ואני מאד מתחבטת. מה דעתך? העברת דירה נעימה לך. אם תצטרכי עזרה תצעקי ואבוא לעזור!

שחף 1

New member
היי שימשית

כדי לקבל תשובות מעינת דבר ראשון את צריכה להפוך אותיות למספרים ראי איך לעשות את זה בטגליין דבר שני עינת עונה רק על שאלה אחד אז תבחרי על איזה שאלה את רוצה שהיא תענה הרבה אושר

עינת

New member
שימשית יקירה

נראה דוקא כי תוכלי להגיע להבנה עם הבוסית ואף לקשר טוב,מה שחשוב הוא שתנסי לקבל את דרכה ולהבין שכפי שאת אינדבדואליסטית,כך גם היא. יש בינכן הרבה מאוד דמיון. מאוד ברור לי מדוע בעלך לוחץ על הריון,זו בדיוק השנה בה הוא חש צורך בהרחבת המשפחה. את לעומתו תהיי מוכנה ובשלה בשנת 2003 ועל כן מדוע שלא תגיעו לפשרה ותתחילו לעבוד על העניין בחודש ,חודשיים הבאים,כך ששניכם תהיו מרוצים...

שימשית

New member
../images/Emo99.gifתודה עינתי

ביחס לבוסית שלי- זה בערך מה שחשבתי. אני רואה בה את עצמי בעוד 15 שנה... ביחס לבעלי - מפחיד אותי הריון בתנאים של שני סטודנטים בלי כסף וכ"ו. ממש תודה על עזרתך ( כרגיל). נשיקות

למעלה