היי עינתי, מה שלומך?

SSInstructor

New member
היי עינתי, מה שלומך?

כל כך הרבה זמן לא "דיברנו" ... אני נכנסת ממחשב לא שלי והקוד שאת מכירה אותי לפיו הוא: שמשית...רציתי להתייעץ איתך לגבי העבודה שלי: עידית כהן ברגר - 22/6/75 ויש ערעור במקום העבודה. אני חוששת לגבי מקומי ובעיקר לגבי הבוסית שלי שהיא קשה מאוד (אורית פוקס - 13/7 לא יודעת שנה- היא אמורה להיות בת 44).אנא עיזרי לי להבין לאן נושבות הרוחות...תודה ונשיקות

עינת

New member
../images/Emo24.gif

קשה לי לתת לך תשובות חד משמעיות אך אני חייבת לומר כי קיימים קווי דמיון חזקים מאוד בינך ובין הבוסית שלך ועקשנות והתבצרות במקום בפרוש יכולה לגרום לקושי , למרות שהשנה יותר משנים אחרות שיתוף פעולה קל לך יותר.

שימשית

New member
יקירתי...

אני באמת מנסה לחשוב חיובי אבל היא פוגעת בי פעמים רבות בגלל השכלתנות נטולת הרגש והטקט. אני מפחדת שבגלל סיבות חיצוניות שלא תלויות בי דווקא היא תשמח להיפטר בי למרות שמקצועית אנחנו טובות ומפרות יחדיו.מה דעתך? חוץ מזה, אני מנסה להיכנס עכשיו להריון ומקווה שאולי זה יכניס גם אותי קצת לאדישות לגבי העבודה כי אתמקד במשהו אחר... מה דעתך?

עינת

New member
איני חושבת

שהיא תנסה להיפטר ממך כך סתם, כיוון שיש קווי דמיון בינכן נסי לחשוב אם את היית עושה זאת למשות ההפריה ההדדית? לגבי הרחבת המשפחה ,זה בדיוק הזמן הנכון ,בהצלחה.

SSInstructor

New member
../images/Emo25.gifתודה על ההרגעה

כמובן שתהיי הראשונה לדעת כשאכן אהיה בהריון תודה לך

למעלה