היי...עידכון.. ושאלה...

היי...עידכון.. ושאלה...

אמממ זוכרים ששאלתי אותכם איך להיפרד מחבר שלי וכאלה?.. אז קיצר ניפרדתי ממנו... עבר חודש... בחודש הזה הוא רצה לחזור אליי וכאלה.. וסיפרתי לו שאני אוהבת מישו כבר שנתיים הוא יודע הכול עכשיו.!! ואתמול, במסיבה התמזמזנו הרבה...והוא אמר שהוא אוהב אותי וכאלה אבל לא אמרתי לו כלום... עכשיו השאלה.. המצב בו אני נמצאת עכשיו נקרא יזיזים או חברים?? פליז תענו ותתנו את חבת דעתכם! פליזזז זה חשוב !!

sh53

New member
אני לא יכולה להחליט במקמך

אני חושבת שמצב של יזיזים או חברים לא נקבע מפגישה אחת, אבל בהחלט נקבע מהחלטה של שני הצדדים - לאן הם רוצים להוביל את הקשר ביניהם. אם הייתי במקומך, הייתי שואלת את עצמי כמה שאלות: - הוא אוהב אותי ואני לא כל כך אוהבת אותו, פגעתי בו פעם אחת, האם אוכל לעמוד בזה שאפגע בו עוד פעם? נכון שנעים להתמזמז, אבל הוא אולי מצפה ויש לו תקווה לגביי שאולי הוא יחזיר אותי אליו בצורה כזאת, אולי שארגיש כלפיו משהו, ואם אני לא מרגישה כלפיו כלום (הרי נפרדתי ממנו לא?), מה אומר לו אח"כ? - אם לא אכיר מישהו בטווח הקרוב, האם אמשיך את יחסיי עמו רק בגלל שאין לי אף אחד? מה יקרה אם אכיר פתאום מישהו, האם יהיה לי נוח לעזוב אותו כך פתאום? האם אוכל לבצע את זה או שבינתיים הלב גם יתחיל "לדבר"? - במידה וארצה להפרד ממנו ואומר לו שבשבילי זה היה רק קשר כיפי ומהנה (יזיזות) והוא יאמר לי שהוא ראה בי חברה שלו, האם הוא ינסה לנקום ולספר עליי סיפורים בין החבר'ה? בשורה התחתונה - את צריכה לדבר איתו על זה. הוא אוהב אותך וכנראה מנסה להחזיר אותך אליו, וזה לא פייר כלפיו שהוא מבין את הקשר ביניכם כחברות ויש לו אולי אשליה שתחזרי אליו ותהיי חברה שלו, ואת אולי רואה בקשר הזה כקשר להעביר בו את הזמן, קשר לימים בהם אין לנו אף אחד לצידנו, קשר כיפי ומהנה אבל לא חברות. לא אומרת שאת אשמה, כן או לא, אל תביני מההודעה משהו כזה, הרי במצב כלשהו שנוצר - שני הצדדים משתתפים, אלא מציעה לך להעלות את הנושא לדיון כדי להבהיר עניינים וגם כדי שאת תדעי איפה את עומדת מבחינתכם.

אממ כרגע דיברתי איתו בטלפון...

כרגע דיברתי איתו.. כי הבנתי שזה הכי טוב... ומתברר שגם הוא מבולבל ולא יודע מה היה אתמול... לבסוף החלטנו שבנתיים ניהיה יזיזים בלי מחוייבויות...

אה ועוד משו....

סיפרתי לילד הזה שאני אוהבת שנתיים שאני ו***** חזרנו... ( כי רציתי שהוא ייקנא...חח
....)... והוא התחיל להתלהב ולספר פתאום על ילדה שהוא הכיר... ובלה בלה בלה. מה זה אומר??? חחח גם הוא רוצה שאני אקנא?? אה ושכחתי להגיד גם שגיליתי שהוא לא שם עליי!!! :(

למעלה