היי עזרה בבקשה :)

kimokun

New member
היי עזרה בבקשה :)

היי!

אני מתחילה בתחום ציור הקומיקס אבל יש לי רצון להתנסות בזה.
בעיקר אני מנסה לצייר קומיקס יפני (מנגה), אבל הבעיה שאין לי מושג והוראות ממש איך לעבוד על זה...
איפה אני בתור ציירת קומיקס מתחילה יכולה ללמוד איך להשתפר ולהיות טובה בזה יותר
והינה ציורים שלי לדוגמא:
ניסיתי להמציא סיפור משתי דמויות משל היוצר של המנגה נארוטו זה לא הרבה אבל אני פשוט מחפשת כיוון איפה
אפשר ללמוד ציור זה.

ורק בקשה אולי לא רשמתי את זה מספיק בצורה גבוהה אבל אל תלעגו לבקשה שלי כי פה זה נראה לי יותר מתאים לשאול
את השאלה פה ולא בפורום אנימה/מנגה...

תודה רבה לעונים!

mulon1984

New member
היי

לצייר מנגה ולצייר בכל סגנון אחר נשענים על אותם העקרונות. זאת משום שלא משנה באיזה סגנון את בוחרת, את תמיד תציירי בני אדם, נופים ובע"ח (דמיוניים או מומצאים).
רוב האמנים שאת מכירה (ותכירי) חולקים ידע וניסיון בשיטות ציור מסורתיות וריאליסטיות, רק שכל אחד לוקח את הידע הבסיסי הזה למקומות אישיים ומשם מפתח את הסגנון האישי שלו. במנגה (כמו בכל סגנון איור קומיקס אחר) יש מגוון רחב של סגנונות ואמנים שיכולים להיראות שונה לחלוטין אחד מהשני למרות שכולם נמצאים תחת אותה המטריה של "מנגה".

לכן אני ממליץ לך לעשות כך:
תלמדי לצייר.
לא "ללמוד מנגה" או משהו כזה, אלא פשוט ללמוד איך מציירים בשיטות הכי קלאסיות שיש וניתן ללמוד בהרבה מסגרות שונות ומספרים שונים (או מדריכים באינטרנט).
בנוסף, מעתה תדאגי שתמיד תהיה איתך מחברת סקיצות וכלי ציור, ובכל רגע נתון תציירי!
תציירי מהראש, תציירי מה שאת רואה מול העיניים באותו הרגע, תציירי תציירי תציירי.
רק אם תתמידי תוכלי לראות שיפור (ואת תראי), בעיקר אם תציירי את הדברים שאת רואה מול העיניים (ואני מתכוון ללצייר אנשים ונופים ולא להעתיק ציורים של אחרים).
אחרי שיהיה לך את הבסיס הזה, תוכלי לרכוש ספרי הדרכה המלמדים איך מציירים מנגה, וליישם את השיטות שלהם בתוך הסגנון שגיבשת לעצמך :)

את מוזמנת גם לקרא את הפוסט הזה (את החלק על האומנות):
http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=372444&blogcode=12306367
אני מאמין שזה יענה לך על כמה שאלות.

Eric Connor

New member
ציורים

אני קניתי כמה ספרים וחיפשתי ביו טיוב...יש מלא סרטונים והדרכה ממש מקצועי

למעלה