היי.. עזרה בבקשה :S

Julia23

New member
היי.. עזרה בבקשה :S

אני לא יודעת אם זה המקום המתאים לכתוב את זה, אבל אני בכל זאת אכתוב, אין לי עם מי לדבר על זה, בגלל שהבטחתי לשמור על סודיות. יש לי חברה, אולי הכי טובה שהייתה ותהיה לי בחיים, אנחנו מכירות עוד לפני שלמדתי ללכת. מסביב לחברות הזאת, יש לנו עוד הרבה חברות, שרובן לסביות. בהתחלה זה דיי הרתיע אותי, כי לא באמת הכרתי לסביות ולא באמת הבנתי שהן בני אדם והדבר היחיד שמבדיל ביני לבניהן זה שיש להן העדפה מינית אחרת. אז נגמר, הבנתי את זה, היום יש מסביבי הרבה לסביות, ובאמת שלא אכפת לי, אני כל כך אוהבת אותן. בכל מקרה, אני והחברה הטובה שלי לפני כמה זמן ירדנו למטה וישבנו, דיברנו עם שתי חברות שלנו, שבמקרה הן גם זוג. היה נחמד, מצחיק וכיף. אתמול היא באה אלי, וישבנו לראות סרט. היא קיבלה הודעה ולפתע ממש שמחה. ההודעה נשלחה ע"י אחת מהחברות שהיינו איתן שבועיים לפני כן, והיא אמרה לה שהן נפרדו סופית. לא הבנתי למה היא כל כך שמחה מזה אבל בכל זאת, הבלגתי. אחר כך הלכנו לקניון, לבדוק משהו. בדרך היא סיפרה לי שהיה לה "רומן" עם אחת מהן, ושהיא חושבת שהיא מתאהבת בה. אני מאוד נלחצתי מזה. כי היא לא כזאת! היא ממש לא כזאת!.. ואני לא יודעת למה היא עושה את זה בזמן האחרון היא פשוט משתנה לי מול הפנים! היא קונה ג'נסים של אימו, ומתלבשת כמו אימו, ועכשיו היא תהיה עם בחורה כשהיא בכלל לא כזאת?! ועוד עם מי.. עם אחת ש"הפכה ללסבית" כדי לעשות רושם על החברה שלא קיבלה אותה, ושהתחילה לעשן ולשתות שוב, רק כדי להרשים. מן חנונית כזאת שלא קיבלו אותה בחברה הנורמלית אז הפכה את עצמה למן "פריקית לסבית" כדי להתחבב על אנשים. ואני חברה שלי לא כאלה, אנחנו לא מעשנות, ולא שותות, אנחנו מן, אני לא יודעת אם אפילו חנוניות או פשוט כאלה שלא נוטות לשום צד ועושות רק מה שאנחנו רוצות! זה טבעי שאני ככה נלחצת ממה שקרה לה? אני צריכה לתמוך בה? להיות איתה? מה אני צריכה לעשות ....?... אשמח לעזרה מהירה. תודה..

AVIV172

New member
שלום לך ../images/Emo24.gif

אוקיי. קודם כל זה טבעי שאת נלחצת כי חברה טובה שלך עוברת שינויי שאת לא בהכרח צפית מראש. את צריכה להבין שהיא לא בהכרח נגררת (החברה הטובה שלך..) אלא יכול להיות שהיא בשלב בחיים שהיא מרגישה משיכה לבנות, אולי זה היה אצלה תמיד ואולי מה שעורר את זה זה עצם העובדה שהיא מסתובבת עם לסביות. את צריכה להיות שם בשבילה ולעזור לה, זה מה שהיא מצפה ממך, זה מה שאת צריכה לעשות בתור חברה טוב- בשביל זה יש חברים. תדברי איתה על זה, תשתפי אותה בחששות שלך ובמה שאת מרגישה והכי חשוב תהיי שם בשבילב, תייעצי לה, תדברי איתה על זה ותראי לה שהיא יכולה לסמוך עליך. תמשיכי להיות חברה טובה שלה, בדוגרי, זה לא שינויי ענק באישיות- זה רק עניין של משיכה. פה בשבילך גם במסרים ובמסנג'ר. אביב.

Julia23

New member
היי

קודם כל ..המון תודה אני לא יודעת מה להגיד אפילו היא הבינה מהתגובות שלי שמאוד התאכזבתי אני לא מצליחה לדמיין אותה ככה בכלל .. ואם השנייה תגרור אותה לכל האלכוהול והסיגריות? מה אז? עובדה שהיא עצמה נגררה לכל זה..

AVIV172

New member
תראי..

תראי, קודם כל תראי לך תמיכה כדי שתוכלי להיות קרובה אליה ואם נראת מאוכזבת או משהו זה בסדר, זו תגובה ראשונית, יהיה לכן עוד הזדמנויות לדבר... כאשר היא תתגרר באופן מוגזם לאלכוהול וסיגריות זה הזמן שלך כחברה לדבר איתה ולהסביר לה שזה לא מה שיעשה לה טוב.. את יכולה גם לדבר עם החברה אם את ביחסים טובים איתה.

gooligay

New member
דעתי...

אביב (אביהו) נגע בכמה נקודות מרכזיות וכל זאת אני חושב שיש לי מה להוסיף. החברה הזאת שכביכול הייתה סטרייטית מסתובבת עם בנות לסביות יכול מאוד להיות שקיבלה את הלגיטימציה מכל הבנות האלה גם לצאת מהארון, אולי כבר שנים היא מתלבטת ופתאום בגלל שהיא יותר שלמה עם עצמה ופתאום מי שהיא רצתה התפנתה היא מבליטה את זה ומוציאה את זה. אני לא יודע לגבי הלבוש והמהפך במראה, אני לא בעד ההתקבצות בקבוצות ושינוי המראה בהתאם. אבל זאת בהחלט החלטה שלה, אולי היא בשלב כזה שהיא עדיין מתלבטת וחושבת מה היא בעצם וכך הולכת ונכנסת לקבוצות חברתיות שלא ממש קשורות אליה. בתור חברה אני חושב שמחובתך להעיר לה, תעשי איתה שיחה נחמדה ונינוחה בלי לתקוף אותה או להטיח הכל בפנים שלה אלא בכייף וברכות, תשאלי אותה מה עובר עליה הזמן האחרון ותסבירי לה מה את חושבת על העניין. הרבה הצלחה!

אממ...

תראי, אם הבעיה זה זה שהיא לסבית אז... או שתתרגלי לזה, או שהיא סתם עושה פוזות (יש יותר מדי כאלה). אם הבעיה זה האלכוהול והסיגריות... טוב, על זה תצטרכי לדבר איתה. כי בכל זאת, יש די הרבה הבדל בין להיות לסבית לבין לשתות.

למעלה