סם אתה ממש מתלהב אמיתי זה רק ביטוי צ´ייל אאוט אוקי
C Cole cohen New member 12/7/02 #22 אופיר ... הקלדה מהירה גורת מקסימום להחלפה בין אותיות צמודות... ולא בין אותיות שנמצאות מטר אחת מהשניה...
אופיר ... הקלדה מהירה גורת מקסימום להחלפה בין אותיות צמודות... ולא בין אותיות שנמצאות מטר אחת מהשניה...
H HuGo Hell New member 12/7/02 #24 אתה גם מתחיל איתי תום?... זה לא בכוונה "חכ" אני יודע שכותבים "כח" זה מין הרגל אז תירגעעעעעעעעעע ותפסיקו לחפש טעויות בכול אות וכול משפט אצלי!!! זה מעצבן!!
אתה גם מתחיל איתי תום?... זה לא בכוונה "חכ" אני יודע שכותבים "כח" זה מין הרגל אז תירגעעעעעעעעעע ותפסיקו לחפש טעויות בכול אות וכול משפט אצלי!!! זה מעצבן!!
O Ophel McNeil New member 12/7/02 #27 אנחנו לא מנסים למצוא טעויות, הן קופצות לנו מול העיניים ורוקדות הולה!
H HuGo Hell New member 13/7/02 #31 תתרגם בבקשה מה זה תום! ../images/Emo9.gif והן לא רוקדות הולה! הן רוקדות טנגו!
W Woogyman New member 12/7/02 #23 charmedmen, פשוט שתוק, אוקיי? אתה לא מכיר את כל הסיפור, אתה בפורום כולה יומיים, אז בבקשה אל תתערב.
H HuGo Hell New member 12/7/02 #25 הוא באמת לא מכיר את הסיפור אבל... זה באמת *רק* ביטוי וזה היה בצחוק!! טייק אט איזי סם!!
C charmedmen New member 12/7/02 #28 אולי ככה אתה חושב תאמין לי גם לי זה קורה הרבה אומנם הוא התבלבל לא בין אותיות צמדות אני כן מתבלבל בין אותיות צמודות ואם אתה רוצה לדעת אני הייתי מלא בפורום לפחות חצי שנה אומנם א כחבר אבל קראתי הודעות ודרך אגב אתה ממש אוהב להתנקל לאנשים אחרים אה ובתגובה שתוק אוקיי.
אולי ככה אתה חושב תאמין לי גם לי זה קורה הרבה אומנם הוא התבלבל לא בין אותיות צמדות אני כן מתבלבל בין אותיות צמודות ואם אתה רוצה לדעת אני הייתי מלא בפורום לפחות חצי שנה אומנם א כחבר אבל קראתי הודעות ודרך אגב אתה ממש אוהב להתנקל לאנשים אחרים אה ובתגובה שתוק אוקיי.