היי! עדכונים...

היי! עדכונים...

אז ככה... רבתי עם ההורים שלי חבל"ז, כי אני רוצה לעבור לאקסטרני, וזה נגמר די רע... אז היום עזבתי את הבית, והשארתי להם מכתב עם הסבר על למה אני רוצה לעבור לאקסטרני, הבהרתי להם שזה סופי, וכתבתי שאם הם רוצים שאני אחזור, שיאשרו לי את המעבר... אז כרגע אני רשמית בורח מהבית, אצל חברה הכי טובה שלי, ומקווה שיהיה טוב...
עדכונים בהמשך! אוהב מושיקו...

velvet keti

New member
דגיגונים<:

אל תדאג אמר הדג, יש לי עורך דין כריש! <:יהיה טוב,יהיה מעולה! גם אם לא תעבור לאקסטרני זה לא סוף העולם,אבל אני מניחה שכיוון שברחת מהבית וזה,אז ההורים יבינו כמה זה חשוב לך, וכן יאשרו לך את ההרשמה. בכל אופן אני מקווה בשבילך<: אני כבר לא זוכרת מה זה בצפר,אני חולה כבר מיום שבת>< אני חושבת שאני הולכת למות,איזה באסה.

BIoNdY

New member
חחחח

בצמפר רגיל = אינטרני בצפר אקסטרני זה בצפר שבו אתה בוחר במה לעשות את הבגרות שלך ומתי... אתה יכול לעשות באיזה שנה, ובאיזה חלק שלה איזה בגרות שתרצה, לא לפי שום סדר מסויים (כמו בבית ספר רגיל). ככה למשל אתה יכול להחליט שאתה לומד אנגלית ורק אנגלית במשך חצי שנה... ואחרי זה לעשו תבגרות בזה חמש יחידות... =]

../images/Emo189.gif

תקווה שההורים שלך לא יתעצבנו שברחת מהבית ויתנו לך לעבור לאקסטרני! בהצלחה נששמהה!!

gooligay

New member
דעתי...

אני ממש לא יודע מה קרה בבית לפני שברחת ומה הויכוח לגבי המעבר לאקסטרני אבל בכל מקרה בריחה מהבית זה באמת מפלט אחרון, דווקא בגלל זה בתור ההורים שלך לא הייתי מתייחס לזה ביתר רצינות. תחשוב אחר כך כשתרצה לצאת מהארון או משהו וההורים לא יקבלו אותך שתרצה לברוח מהבית ופתאום הם לא יתרגשו ולא כלום.

BIoNdY

New member
חושב

שהבריחה היא לא רעיון כזה חכם היית צריך להסביר להורים שבצפר אקסטרני יעזור לך להתקדם הרבה יותר מרגיל שככה לפחות תיהיה לך תעודת בגרות ושאתה לא באמת יכול לתפקד בבצפר רגיל (אבל את הנעשה אין להשיב ולכן...) מקווה שהם יאשרו לך לבסוף אבל עשה טובה תחזור מהר הבייתה אחרי הכל הם אוהבים אותך ודואגים לך ואם הם לא יודעים איפה אתה או מה המצב שלך זה יכול לפגוע בהם מאוד מאוד אז עשה טובה ותחזור תאמין לי זה לא כייף לחשוב שמישהו שאתה אוהב הלך לאיבוד =[

AVIV172

New member
מושיקו שלי!!:):)

מה?! תתקשר ותעדכן מייד! עכשיו... הקשבת להורים ? נסית להבין אותם? בסה"כ הצייונים שלך ממש ממש ממש טובים, אז למה לעבור בית ספר? בכל אופן, אני בטוח שהם מודאגים בטירוף. אני ממש מקווה שתרגיש טוב ואם אתה סגור עד הסוף בדעתך וחושב שזה הדבר הנכון, תסביר להם... אוהבבב!

James Hammerton

New member
אני מקווה שהמצב יסתדר

דיברת איתם אחרי שהם קראו את המכתב? מה הם אמרו? אני בכל זאת חושב שכדאי לך לחזור הביתה, נראה לי שהבהרת את הנקודה חוץ מזה שאי אפשר להגיד שבדיוק "ברחת" כי אתה בכל זאת גר אצל חברה. למה באמת אתה רוצה לעבור לאקסטרני?

h o l a

New member
../images/Emo45.gif טוב בטח נמאס

ללמוד גמרא כל כך הרבה כשאתה אטאיסט..

למעלה