היי... עדכון

misty10

New member
היי... עדכון

הרבה זמן לא כתבתי כאן, כיוון שעברתי לפורום השכן, כותבת כאן עכשיו רק כדי לעודד.
התחלתי כאן כשהייתי ממש בהתחלת כל התהליך, לא מבינה כלום, מפחדת מכל דבר, שואלת ומתייעצת המון...
כל תשובה שלילית היתה מביאה לי את הבאסה מחדש, ואחרי 4 שנים שכמעט הרמנו ידיים (ואפילו ניסינו לבדוק אם אפשר להביא ילד בפונדקאות..) החלטנו לנסות לעזוב את השירות הציבורי ולנסות כמה נסיונות ברפואה הפרטית.
אז לאחר 4 שנים ארוכות קשות כואבות ומלאות באכזבות ועוד (מעדיפה לא לפרט כדי לא לבכות) ברפואה הציבורית, ו- 36 נסיונות (שחלקם היו עוברים טריים, חלקם היו עוברים קפואים, וחלקם היו נסיונות עם החדרת זרע בלבד) שלא צלחו, עברנו לאשכנזי (בדקתי גם כאן מי מומלץ). ואחרי 3 נסיונות (אחרי שעברתי את גיל ה- 40) אחד העוברים נקלט, והיום לאחר 9 חודשים אנחנו חובקים בן ראשון.

חזקו ואמצו.

spirt20

New member
וואו מזל טוב אהובתי

שמחה לדעת שההיכרות שלנו עשתה את ההבדל... בריאות ואושר!! מדהימים

יאאאא, מזל טוב!

אני זוכרת אותך. איזה יופי! כיף לשמוע סיפורי הצלחה

&nbsp
יש משהו שאת חושבת שד"ר אשכנזי עשה שגרם להבדל מכל הניסיונות שקדמו לו? 36 ניסיונות כושלים לעומת הצלחה לאחר 3 ניסיונות זה באמת משהו דיי מדהים

misty10

New member
במילה אחת: נלחם

קצת יותר בפירוט: לדוגמה: גידל את העוברים עד יום חמישי לפני החזרה, כשהיה חשש להפלה בגלל שהיה דימום תרופה שמזריקים לישבן שיכול לעזור, המון מידע (שבחלקו הפתיע אותנו וגם הרגיז כי זה אמר שבציבורי שיקרו אותנו... ואחרי שקראנו את הכתבה של משיח בידיעות אחרונות היו אסימונים שפתאום נפלו לנו בכל מיני קטעים בציבורי... שאם היינו שמים לב היינו חוסכים מאיתנו כמה שנים של צער... אבל עכשיו כל זה מאחורנו) והרבה יחס אנושי (מפתיע לקבל יחס אנושי ודיבור בגובה העיניים מרופא עם שם וקליניקה גדולה כמו שלו... לדעתי).
אני חושבת שגם כל החופשה שלקחנו בהחלט עזרה לעניין (היות שאנחנו צפוניים הרבה פעמים נשארנו ללון בת"א לאחר בדיקה אצלו, וגם בשאיבה ובהחזרה נשארנו כמה ימים במלון שממול לאסתוא... וזה תרם לא מעט לעניין (לדעתי)).
בקיצור זה היה מרוץ מטורף של שלושה חודשים שהשתלמו לאחר כשנה...

בלונד23

New member
מי זה אשכנזי?

מה שמו הפרטי? איפה הוא מקבל?
אני פשוט בחיפושי רופא.

freespirit10

New member
פרטים של פרופ' אשכנזי

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומחה בעל שם בתחום פוריות, הזרעות והפריה. נייד 0548009999, מרפאה 036991319, מזכירה 0548002000

misty10

New member
תודה לכולן...

עברתי פה תקופה לא קצרה ולא קלה... תודה על התמיכה על העיצות, על העידוד... זה היה חשוב לי מאוד בתקופה הזאת...
מקווה שכל אחת כאן תגיע לשיא של הריון ולידה... מתפללת בשבילכן כל לילה...
מקווה שנתתי קצת עידוד.

למעלה