היי עדין..

גאה,

הארת את עיני.. ריגשת והוספת נופך לתקווה.. היי ברוכה, לילה טוב, אני.

liatar1

New member
גאה

היי היי - אני גאה- אם את מעוניינת לדבר מתי שאת עם כוס חלב בצד... למל את עצמך עם אנרגיות... ולקבל חיוך... לפנות למקומות ולצדדים טובים יותר את יכולה לפנות אלי במייל.

היי עדין..

אני יושבת במטבח, כוס חלב חם מונח לצידי, מוזיקה עדינה מתנגנת לה .. גרוני נשנק, אני בוכה. נפשי כמהה באופן עמוק לקשר נשי, אמיתי, פשוט. גופי צועק את צעקת השתיקה, ההתנזרות, ההתכחשות לצרכים הבסיסיים גרוני כואב את שלא מדובר, את שלא ממומש, את רצוני העז להיות, ביחד, לחבק, לחייך, לאהוב, להתנשק.. ואפילו לריב, להשלים. הלבד צועק ממני. כואב לי. תהיו איתי.. לפחות אתן.. בבקשה.. דמעה, ועוד דמעה..

פאמקי

New member
אני תוהה...

כל כך צעירה, ניק כל כך קשה, וכל כך הרבה כאב במילים... תתעודדי יקרה, זמני אלייך את הטוב והוא יגיע. לא תמיד בעטיפת צלופן, לא תמיד קל ופשוט, אך יגיע והוא שווה כל רגע נפלא.

פאמקי יקרה

נכון. צעירה. צעירה מידי בשביל המחשבות שלי, הרגשות שלי, ההווה שלי. ולמרות זאת, הכל מתאים, הכל מתוזמן, לא להאמין - הכל גם נכון. טוב לי עם חיי למרות הקושי שלי בהם, טוב לי כי כאן המקום שלי לגדול, להתאמת.. ו..כן, לפעמים גם המקום לבכות... אחד הדברים היותר חשובים.. לתת לעצמך להרגיש את הרגשות ה'אסורים'.. ה'אל תבכה' שמתחדש בעיני עם מילותיו של שלמה ארצי.. 'תבכי עכשיו.. תבכי אני אומר.. זה כואב, זה יכאב, אבל בסוף זה ישתחרר..' טוב לי כי אני בוחנת, מנסה להבין, משוחחת, משחררת.. כואב לי עם השם שבחרתי. בחרתי אותו מתוך כאב עז. הוא קיים, הוא אמיתי. לגמרי אמיתי. אבל מיד כשהתחלתי לכתוב.. הרגשתי את עצמי שואלת.. רגשית שואלת.. האם אני באמת צריכה להשאר במקום הזה, המרחם? משהי חכמה פעם אמרה לי כי רחמים עצמיים הם דרך לאדם לחבק את עצמו.. נכון, זה מה שאני צריכה.. וגם זה בסדר.. ואולי אפילו יש עוד דרכים.. אולי אוכל לחבק את עצמי דרך הנחמה.. אין קרקע תחתי. עדין לא. יום אחד תהיה לי אדמה.. ואז אבנה עליה בית.. ואשתול פרחים.. ואתלה על העץ בגינה ערסל.. רגע, מה עם השם ערסל..? או ערסלונת? אם זוהי דרך לנחמה בריאה.. וערסל בכלל זאת אסוציאציה נעימה.. מממ... ערסל גם מעלה בי את המילה ארס.. ווזה לא עושה לי טוב.. כמו תמיד, אמביוולנטית :) יבוא יום ויהיה לי שם חדש.. עד אז, אישהקרועה שמנסה לאגד את עצמה.. זה טוב, זה חשוב, זה בריא. לילה מקסים שיהיה לך פאמקי יקרה.. לילה..

פאמקי

New member
וכמו שחשבתי...

כל כך צעירה וכל כך בוגרת. כמה תובנות וכמה תקווה, מי יתן ותמיד תראי את האור בקצה המנהרה. ונכון, הכל בסדר: לבכות, להתעצב, לרחם... אך שמרי על מינון, אל תתני לעצמך לשקוע. מכירה את הקטע שאנו מכניסים כדור למים כדי שיקפוץ בחוזקה מהמים, כמעין תנופה? ככה אני מייחלת שיהיו השקיעות שלך (ושלי ושלכן), שקיעות למען עליה בעוצמה גדולה יותר למעלה. מחבקת

אוי פאמקי פאמקי :)

(מסמיקה...) תודה על הכח שאת מעבירה דרך מילותיך הרכות.. מי יתן... שיהיה ערב מקסים לכולנו עם אנרגיות טובות ומרגיעות.. (חיוך קטן :)) אני.

למעלה