היי ..... סקר חביב!

Swicca

New member
היי ..... סקר חביב!

שלוםלום לכל חברי הפורום ... (אני יודע שזה מעצבן חחח אבל בחלטתי להיות יותר פעיל בפורום ולא רק לענות אלא גם לשאול דברים ).... הסקר הבא לא ממש מסובך פשוט משהו חביב שחשבתי עליו הרגע .. אז ככה האם אתם משתמשים באלים בטקסים שלכם ...? ומי האל\אלה? (עם זה לא אישי מידי אני מחכה לתשובה ... ^_^

Swicca

New member
אני אענה ראשון ....:)

... אני לרוב אוהב להשתמש באלה Isis ורחשתי לה די הרבה כבוד .. (למי שטועה מי זאת אז היא אלה מצרית שמסמלת את המשפחה חכמה וכ'ו ... :) אה ושכחתי להוסיף את השאלה למה דווקא האל\אלה הזאת!? (תשובה: כי יש לי קטע כזה עם מצריים העתיקה בזמן האחרון .. )

אני אשאל אותך משהו כזה

מה מידת ההיכרות שלך עם Isis? עד כמה אתה מעורה במיתולוגיה שלה, עד כמה עשית דברים כדי לכבד אותה? אתה קורא לאל/ה/ים רק כשאתה צריך משהו מהם בכישוף?

Swicca

New member
אני לא משתמש בא רק כשאני צריך אותה

אני מתפלל אליה די הרבה ועוד דברים רבים ... וחוץ מזה זה לא ממש עניינך מה אני עושה עם אלה זו ומה לא ... :p

nubis

New member
אני נעזר

באנוביס למסעות ולתרגול האנרגיות שהוא מיצג. אנוביס האל המצרי עם ראש התן נחשב כבעל כוחות כישוף ניכרים ובמונחים מודרנים ניתן לראות אותו כמורה הדרך אל המישור האסטרלי, פותח שערים, השומר האישי של ISIS (אימו המאמצת) ובעל רשות להסתובב בממלכות העליונות האמצעיות והתחתונות (שליח האלים). הוא פוגש את הנשמה של המת מנחה אותה אל היכל השקילה ושם אותה על המאזניים של האמת (מא'את). בברכה אלמוג

למעלה