היי ! ספר|

• פותח הנושא nk5
  • פורסם בתאריך

nk5

New member
היי ! ספר|

שלום שלום , מה נשמע ? . רציתי לפתוח נושא בקשר לרומח הדרקון , שמזמן כבר רציתי לדבר עליו . אני מקווה שתאהבו ושזה יעניין אתכם , תשמעו : מה באמת אנחנו לומדים מסדרת הספרים , ואילו דברים אנו צריכים לאמץ לקרבינו ביום יום , ואילו דברים אסור לנו בהחלט לקחת לדוגמא . _________________________________ לפרטים נוספים על עולם קרין , ועל הדמויות והאלים הצפונים בו , ולהתבונן בתמונות מרהיבות , כנסו לאתר : www.google.co.il , ולאחר מכן , תכתבו : רומח הדרקון (בעברית) , תלחצו עם העכבר על : יותר מזל משכל , ולאחר מכן , יופיע לכם האתר . _________________________________ תהיה אשר תהיה התשובה , אשמח לקבלה .

nk5

New member
לא יודעת איך ! .../images/Emo63.gif

כתבתי למעלה קטע , "היי
" , וLa Gamba , אמרה שכדאי לשים אותו במקום יותר בולט , אבל אני לא יודעת איפה לשים אותו , או בכלל איך לשים אותו . תעזרו לי בבקשה !

nk5

New member
טעות ../images/Emo16.gif

נו אז מה , לפעמים גולשת האצבע למקום אחר , לא משנה , אבל בינתיים אף אחד לא ענה לי . |גוגולת|

nk5

New member
טעות ../images/Emo16.gif

נו אז מה , לפעמים גולשת האצבע למקום אחר , לא משנה , אבל בינתיים אף אחד לא ענה לי .

Knotted String

New member
לא! זה דיוויד!../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

אוי.. זה היה כל כך מצחיק. *נשפכת מצחוק* *בטוחה שהיא היחידה שהבינה* *הולכת לחפש תמונה שתמחיש את ההומור העקום שלה*

Knotted String

New member
מצאתי. ^^../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

הבחור עם החולצה הורודה זה טוני ממסט. השני עם החולצה השחורה זה בנג'י מגוד שארלוט, והשלישי זה דיוויד. והוא זברה כי הוא כל הזמן לובש כאלה בגדים. ><

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif

אין לי מושג למה זה מצחיק, אבל זה מצחיק. :X עכשיו אני מנסה להפסיק לצחוק וזה עודיותר מצחיק אותי ויוצאת לי הבעה פוזלת מוזרה כזאת O___O *מנסה למצוא תירוץ לטמטום* אעה, ישנתי עכשיו שלוש שעות! אני לא עירנית

Witch Child

New member
בדיקת חתימה

אני כבר כמעט חצי שנה בתפוז, ורק עכשיו עשיתי לי חתימה. לדעתי מגיע לי איזה "מזל טוב" קטן...

למעלה