היי סייד - הבהרונת

היי סייד - הבהרונת

התבקשתי ע"י מנהל הפורום הנכבד לפרוש את שלא הסתרתי מעולם:- אני הבעלים של חנות האופנועים והאביזרים ברח' דרך פ"ת 108 הנקראת "היי סייד" ואין לי כל כוונה להסתתר (תודה על אפשרות הפרסום, כRובי
)

כRובי

New member
../images/Emo45.gif עדיף כך.

אומנם לא הסתרת ...אבל זה מעולם לא נאמר במפורש. הוסכם כאן בין חברי הפורום שאנו נשמח מאוד לגלוש לצד בעלי עסקים בענף , אך נשמח עוד יותר אם נדע שהם כאלו... אז הנה , קיבלת פרסום חינם , אנחנו קיבלנו קצת יותר מידע לגביך - והדבר יהפוך את חיינו בפורום לנעימים ושלמים יותר..

R-o-i

New member
יש הנחות לחברי פורום ?

יש לך מדבקות ? כמה עולה קסדה חצי ? כמה עולה רשת לקשור דברים מאחורה ? ברוך הבא רועי

יש ויש !!

אז ככה : יש מדבקות קסדות חצי מ - 130 ש"ח לפושטיות עד 590 ל - AIROH מהודרת עם משקף ועוד כמה במחירים ביניהם רשת לקשור דברים מאחורה עולה 30 ש"ח ברוך הנמצא הנחות לחברי הפורום - גורף לכל הפריטים בחנות (למעט כלי רכב) 15% ומעלה בואו בהמוניכם, הקפה מוסכים הכי טוב בעיר - באחריות ! (שאל את מי שכבר ניסה)

R-o-i

New member
ומה השם שלך ?

לא חושב שאני אכנס לשם ואשאל מי זה הטרקטוריסט רועי

C O L T

New member
מה מוכרים שם?

וכן, הנחות? מבצעים לחברי הפורום? פרסום זה לא רע, כל עוד אנשי הפורום מרוויחים (ולא רק בעל העסק). ואם זה גלוי ולא מעיק. רק מה - עסק שחושף עצמו לפורום, גם חשוף יותר לביקורת, אבל לעסק טוב אין מה לדאוג, כן?

theshark

New member
אפ..אפ..אפ.. למה הטרקטוריסט?

עם כבר אז איזה מוטו-גוצ'י, או למנס, לא? לא חסר דגמים.
מה עם האופנוע? מתי אתה משמיש אותו חזרה? זיו ברוך הבא.

theshark

New member
נו באמת... אתה לא יודע?

לא, זה לא האופנוע שלי. אבל הוא של חבר יקר. נופל לך האסימון?

למעלה