היי נשים יקרות

ר ו מ י 5

New member
היי נשים יקרות

ערב שישי, יור נכון לילה...חזרתי הביתה מארוחת ערב משפחתית, הילדים יוצאים או ישנים תלוי מי מהם...אז יש לי זמן בכייף להתחבר למסך הקסם ולראות מי כאן, אבל זה נראה די שומם כרגע...איפה אתן? כולכן יצאתן לבלות ? אז אולי תספרו לי איפה המקום בו אפשר לפגוש אתכן בוירטואלי בלי שאצטרך לצאת מהבית? כי היום אני לא יכולה... בואו נו...תיהיו איתי קצת, תארחו אותי כאן...שיהי מעניין...מחכה למישהי שתגיע למשבצת ...או מלא שתגענה לכאן ותתחיל תנועה. הכל בסדר גמור, שבת של שלום , יפה ונעימה, ויחד עם זאת יש לי מקום לעוד דברים כרגע...אתן באות?

natush30

New member
שבוע טוב רומי,

אומנם אתמול כתבת את ההודעה אז התגובה טיפונת מאוחרת. מקווה שהיום פחות שומם לך.. :) היום לראשונה אני מצטרפת לפורום הזה בתקווה להכיר אנשים חדשים לי ולבת זוגי שתחיה.. אז.. נעים מאוד. נקווה להכיר פה בנות בהמשך.. שיהיה שבוע נפלא לכולן עם הרבה התחלות נעימות ושפע של חיוכים.

פאמקי

New member
שלום natush30

ברוכה הבאה לך ולזוגתך. אם תרצי, אשמח אם תספרו מעט על עצמכן. שבוע נפלא לכן.

natush30

New member
היי, ברוכה הנמצאת!;

אנחנו בנות 31 מתגוררות יחד באזור השרון. נמצאות בזוגיות מזה שנתיים.. מחפשות חברות חדשות כמונו וכמוכן.. אשמח תמיד להתייעץ כאן ולקבל עצה מאדם פחות אובייקטיבי.. לצערי, המצב בנינו לא טוב ואנחנו על סף פרידה.. לצערי, לא ממש מגיעות לעמק השווה עקב פערים ועולמות שונים מהן הגענו.. אשמח כמובן לפני שמפרקים את החבילה לבדוק אם יש עוד משהו להציל.. זהו.. מקווה לשבוע מוצלח יותר מקודמו.. עכשיו אשמח לשמוע קצת עלייך ועל חברות הפורום האחרות כאן.. שבוע נפלא!!!!

למעלה