!!! סתםםםםם...יש לג´וייס בר שני סניפים אני הייתי ליד הים באלנבי...דווקא די נחמד שם. אבל לעומת זאת אני ממליצה מחררררררר שנות ה- 80-90 בנמל ת"א בתכלת!!!....חבלז מזמז
לא יחזור מבטיחה בוס....מזל שסלחת לפני יום כיפור...אחרת מה הייתי עושה? אמממממ לגבי אילת...עבדתי שם בצוות בידור (אאאאא..ג...דו דו דו )... וחזרתי לפני שנתיים (בערך)...ואם אני עושה חישוב קצר.. אני בת 30 (עוד מעט 31 לצערי.) מרגישה בת 20 נראית בת 25.... סבבה אה?..אה.. אגב, יש לי כאן כרטיס אתה יכול לראות
צוות בידור... ממממ הממממ... מעניין אני בכל שנותיי באילת משום מה קיבלתי הטבות של צוות בידור בכל המועדונים כי הייתי מגיע לכניסה וצועק "צוות בידור קלאב הוטל" או "מוריה" או WHATEVER למרות שמעולם לא דרכתי על במת צוותי בידור יש לי בעיה עם אגאדו ובכלל דברים שדורשים קואורדינציה בין הידיים לרגליים ואם תוסיפי לזה פלייבק זה בכלל זוועה בכל מקרה אני כבר בשנתי ה 23 וממשיך לספור ואת הכרטיס שלך קראתי כבר בכניסה הראשונה שלך לכאן רק ששכחתי אחחח הגיל עושה את שלו בגיל 18 הזיכרון שלי היה הרבה יותר טוב MARMELAD
יש כאלה שהזכרון מתחיל לעבוד בגיל 30 אתה רציני שזה עובד במועדונים?...אני אנסה היום!!!!! למרות שעדיין לא החלטתי לאן ללכת...כי אני פותחת את הערב במסעדה איטלקית ואגב.....אני לא השתמשתי בפלייבק ...עד שאלוהים בירך אותי במשהו תן לי להשתמש בוא קצת
וקורדינציה זה עניין של עבודה ורצון...אם באמת בא לך לרקוד אז אתה יכול ללמוד. אני למשל לומדת בימים אלו סלסה...אמממממ לא הייתי מאמינה שאני יודעת לרקוד כמו שהמדריך (שבמקרה החליט להיות בן זוגי לריקודים) יכול להוציא ממני...בחיי.....הרגשתי פתאום בת 15 וב...משקל 50 קילו) בחיי שזה כייף
טיפ קטן.... אם אתה כבר צועק....תצעק או "קלאב הוטל" או "ישרוטל" אבל לעולםםםםםםם לעולםםםםםםםםםם לא "מוריה". שתהיה לך שבת מקסימה מקסימושששששששששששש
לא בת"א... אני מצטער אם עשית לעצמך איזושהיא פאדיחה בגללי... (מקסימו´ש עומדת בכניסה לTLV וטוענת שהיא בצוות בידור של ישרוטל... הסלקטור.. אהה.. איך לאמר.. לא מתפעם)
מצטערת אבל אני חייבת להשוויץ... אם הרייטינג שיש לי....לא מדברת בכלל עם סלקטורים
פותחים בפני את הדלת בכל מקום...על אמת!
מה זה? לא יוצאים היום? האמת, אני שפוכה מעייפות (מלא לעשות כלום)...העברתי את הערב במסעדה איטלקית (משהו גוטה גוטה)...ואח"כ בפאב מדליק.. לא באיזור ת"א... והנה אני כאן... חשבתי שהצעירים יוצאים....(לא שאני לא צעירה
להיות כוכב??????? זה לא כל כך נעים בתקופה הזאת...תאמין לי!!! "לא קוראת ת´עיר....עבור אף אחד... אנחנו שניים טובים...ביננו...אלוהים אחד "... אחחחח איזה זמרת אמבטיות אה? חוץ מזה..יהההההה אתה לא חושב שהגזמת? מה זה הפוצ´י מוצ´י הזה? חבר וירטואלי? אמממ אמממ (כן כן זה שיעול אמיתי... אני אוהבת חבר על אמת! )..קאפישון<?..... אגב...מכירה חנות בשינקין שם מוכרים אבק של כוכבים... קילו + קילו מתנה...כדאי לך (ערוץ הקניות ערוץ 21). אגב...סקיי בלו..(זה שם נוסף שאני מדברת בו..אז סליחה שכחתי להחליף
היי קיסה ../images/Emo9.gif המצב פצייייייץ! איפה את מתגוררת בקנדה?... ואם את מתגעגעת שולחת לך מפה מלא ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif חמים וט-עעעעימים! ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif נעים להכיר אותך גם - אני ליאת... הרחק שם בישראל - למרות שהייתי רוצה מאוד להתחלף איתך... ../images/Emo9.gif שתהיה לך שנה טובה ומדהימה!