היי... נעים להכיר...

kissa

New member
היי... נעים להכיר...

היי! מה המצב? גם אני חדשה פה ואין לי מושג מה עושים ואיך עושים... אני גרה בקנדה כבר חודש ומתגעגעת נואשות לארץ...
נחמד לראות קצת עברית סוף כל סוף.... נעים להכיר אותכם...
הרחק מעבר לאוקיינוס... אני....

ברוכה הבאה...../images/Emo13.gif

פשוט נכנסים לעניינים כמו שאני עשיתי (אם לא הגזמתי מעט) באמת אחלה אנשים יש כאן... אני מישראל...למה החלטת לגור שם?... האמת? ברגע שאמצא עבודה בארה"ב...אעבור לשם כמה שיותר מהר מזמן כבר רציתי לנסות ...אין לי ממש אומץ לעזוב כאן הכל ואני יודעת שיהיה לי קשה עם הגעגועים... אז כמה סוכר לשים לך בקפה? יום נפלא לך מקסימוששששששששש

מקסימוש אל תשכחי אותי

אל תשכחי שאני באה איתך.............. אמממ ארה"ב-חלום שמקווה שייתגשם במהירות......... חוקרת

וכיצד אשכח ואני מתה עליך?

נראה לך שאסע בלעדיך? עוד יותר גרוע להיות שם לבד.. אולי מישהו ימצא לנו מכאן עבודה???????? אוףףףף אני רוצה כבר לנסוע
חג שמח אוהבת מקסימוששששששש

רק תגיד לי לאן........

כבר נעלתי נעלי ספורט רגע...מחפשת את הפונפונים שלי..לא יכולה בלעדיהם ולאן אני צריכה להגיע? רגע...יש עוגת דבש, יש עוגה כושית...ו..וופלים מה אתה רוצה??????? אתה ביפן???? אוףףףףףף תענה כבר הג´וגינג הזה הורג אותי רוצה שארזה? חג שמח לך מקסימוששששששששש

Tokyo Boy

New member
נו סיימת עם הגו´גינג? בקשר לעוגות

יש מכל טוב. יש כושית, יש בלונדינית, יש שחורדינית. אבל אם את יכולה הייתי מעדיף במבה על הכל. מקווה שמצאת את הפונפונים!!!! סי יו

איזו שאלה...רק אחד?

יש במבה משפחתית זה טוב?????? ברור שמצאתי את הפונפונים לא שמעת? הנה אני אחזור.. טוקיו בוי פה (ניענוע) טוקיו בוי שם (עוד ניענוע) טוקיו בוי פה ושם כל הזמן (ניענוע ועינטוז)..אה? איך?????. פצצות..נכון? (אני מקצועית לאללה
) אה..ואני מעדיפה כושית...לא אוהבת בלונדינים
ביי מקסימושששששששששש
(ולא ענית לי..מהיכן אתה?)

Tokyo Boy

New member
יאאלה את לא נחה לשניה....

אני מיפן, רחוק הא? תנוחי קצת מקסימוש יאאלה אם לכולם היו את האנרגיות שלך..... יום נעים

למה?

לנוח????? חיים פעם אחת...וזה כלום לעומת האנרגיות המציאותיות שיש לי תחשוב שזה רק וירטואלי. מה יש לך לחפש ביפן???????....וואוו הם מחפשים שם גיישה? אני מוכנה! (גיישות זה לא נערות ליווי נכון?) מקסימוששששששש

Tokyo Boy

New member
בעיקרון גיישה זאת מארחת יפנית

במסעדה יפנית מסורתית, או פאב, או מועדון. זה השם שמגדיר את התפקיד בעיקרון. אבל יש גם מארחות ישראליות וגם מארצות אחרות בפאבים לא מחייב יפנים, נקראות גיישות על תקן מארחות. התפקיד שלהן הוא לדאוג שהלקוח יהנה כמה שיותר ויוציא כסף כמה שיותר. השאלה כמה רחוק הן מגיעות עם הלקוח היא לא חייבת לשכב איתו אבל כשהוא מוציא בוכטה של אלף דולר אני חושב שיש מעט שיסרבו. אז בואי לא נגיד זונות, בואי נגיד שוכבות עם גברים ללא אהבה, בואי נקרא להן שוכבת למען כסף, אבל אל תגידי זונותתתת סתם מקסימוששששש הכל הכל בהומור טוב

MARMELAD

New member
וזה הזמן להמליץ

על זכרונותיה של גיישה... ספר שמתאר חיים של גיישה בצורה כזו שכל מי שקורא אותו רוצה לעבור ליפן ולהתחנחן ליפנים שמנים

Yaniv-DC

New member
אני דווקא רציתי

להיות דיילת, אחרי שקראתי את הספר "התרוממות" של אורלי קסטל בלום אם אני לא טועה (תקנו אותי אם כן...).

DJNYC

New member
קראתי את הספר...

זה סיפור על דיילת שמזדיינת עם טייס - לא?

Yaniv-DC

New member
זה סיפור

על דיילות שמזדיינות עם טייסים, חלקם נשואים, דיילים שמזדיינים עם דיילים שמזדיינים עם דיילות ובקיצור... ספר ששום ספרייה אינה שלמה בלעדיו...

קראתי את שני הספרים

גם זכרונותיה של גיישה וגם התרוממות....חבלז מזמז פשוט אחלה ספרים...בזכרונותיה של גיישה אפילו בכיתי..זה היה כל כך עצוב. טוב...אז לא אהיה גיישה..אמממממ אסתדר
לילה טוב לכם מקסימושששששששש

MARMELAD

New member
תפסיקי

הכי כיף בעולם להיות גיישה וזה מה שאני רוצה להיות כשאני אהיה גדול.. דרך אגב.. לפני כמה ימים כשהלכת ל"דאנס באר אופנתי".. איזה דאנס בר זה היה? אולי נפגשנו.... MARMELAD

למעלה