היי נעים להכיר..

netalula

New member
היי נעים להכיר..

היי מה נשמע שמי נטע ובאמת שהרבה זמן לא יצא לי לשוטט לי באינטרנט ובטח לא בפורומים...פתאום קפצה לי הכותרת הנחמדה הזו.."חברות של חיילים" שאיתה אני כלכך מזדהה. אני מה זה בעצם הפורום הזה התמרמרות על זה שאנחנו לא רואות אותם הרבה וכאלה או שאתן שומרות על האופטמיות.. אשמח להכיר קצת ולנסות להשתלב.. אם בא לכן תשאלו חופשי שאלות.. המשך ערב נפלא נטע.

netalula

New member
אז ככה...

אני נטע בת 20(עוד פחות מחורש)...
יש לי פז"מ "נכובד" של 11 חודש כמעט שנה.. אני גרה בצפון הארץ עד עכשיו תפקידי היה כלבנית של בחיל האויר ולא זה ממש אל מגניב אם לרגע חשבתן..אבל זהו זה ממש נגמר אחרי תקופה לא קלה של בכי והמון חרא!!! החבר: בן 19 וחצי ככה גם הוא עם פז"מ של כמעט שנה משרת במערך הנ"מ של חיל האויר עם יציאות לא נורא גרועות באמת ששמעתי יותר גרוע.. 11/3(בבסיס) אבל זה לא קל בכלל הוא אוכל חרא מהאנשים שאיתו ורוצה כבר להמשיך לקורס מכי"ם וכאלה..אז זה הופך את כל השבועיים האלה לקשים לא פחות.. ו.. זהו אני חושבת... אה כן אנחנו יחד שנה ו-7 מאושרים עד הגג וחושבים כבר על חתונה.. סתם !(כאילו כן אבל לא בקרוב)
ספרי ל עצמך שאני אכיר?!

Clueless Maiden

New member
וואו

למה תפקיד חרא? הסבירי. דווקא נשמע נורא נחמד. 11-3 בהחלט יציאות טובות. של חבר שלי היו פעם 18-3, לפני שהוא התחיל את ההכנה למכ"ים, ששם היציאות ממש טובות. אני אניקה, בת 17 מהמרכז. מתגייסת כנראה למודיעין בעוד שנה. החבר בצנחנים, לשעבר בקורס טייס, בן 19.5, אנחנו שנה ו11 חודשים ביחד, ממש ממש לא מדברים על חתונה (זה נושא טאבו אצלנו. אסור לדבר על זה עד שיגיע הזמן הנכון) זהו? ברוכה הבאה :)

McBlack

New member
למה את עצובה מה-20? ):

ברוכה הבאה
אני מאיה, בת 18.5... איפה בצפון את? אני ועוד הרבה פה מהאיזור :) ומה שאמרת - על להתמרמר או שומרות על אופטימיות - זה לא סותר... להיפך; אם בנות מתמרמרות פה מפעם לפעם זה בגלל שהאופטימיות דועכת מסיבה זו או אחרת. אבל לרוב אנחנו אופטימיות. נראה לי. אני בכל אופן. בכל מקרה את תמיד מוזמנת להתבכיין לנו פה על כל דבר שהוא
תהני

ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

לפעמים אנחנו מתמרמרות, אבל לרוב אנחנו די אופטימיות. בגדול, די מתרגלים למצב הזה שאת לא רואה את החבר די הרבה זמן... אין הרבה ברירות. בכל מקרה, את יכולה לראות בעצמך בפורום - יש שרשורי סופ"ש, חברת השבוע, שאלונים מידי פעם, שרשור אופטימיות.. כל מיני שטויות

למעלה