היי. נכנסתי רק לשאלה...

YAYA B

New member
היי. נכנסתי רק לשאלה...

אחלה פורום יש לכם פה.
אולי מישהו יכול לעזור לי. ביום שישי הקרוב בעלי ואני נחגוג יום נישואין ראשון. חשבתי להסתובב קצת בירושלים באותו יום כי בערב יש לנו פינוק (וואטסו) בבית זית... יש למישהו רעיונות לאן ללכת בירושלים? הכוונה שלי למקומות הקטנים והקסומים, פינות החמד למינהן. אשמח לקבל מכם רעיונות. תודה.

יובל 1968

New member
שתי שאלות:

1) האם אתם שומרים כשרות? 2) האם אתם נמנעים מכניסה לכנסיות?

מזל טוב

לא ירושלמית, את ההמלצות על מקומות אשאיר למבינים. רק....מתוך היכרותי עם ווטסו, שזו אגב בחירה מקסימה לדעתי כפינוק . לפני טיפול ווטסו, שימו לב לא ללכת לאיזו מסעדת גורמה בשרית ולאכול עד להתפקעות, מומלץ משהו צמחוני, חלבי שמתעכל מהר . חבל שבווטסו הכל יעלה למעלה. כנ'ל לגביי אלכוהול.

יענקיק

New member
מזל טוב

ממליץ ארוחת בוקר בקפה סטאף חניון סטאף עליון.ליד הר איתן.ירידה ברכב בכביש הפנימי לכפר חניון תיכון לקחת מים לשתיה ופנס לטייל בכפר מפגש עם חקלאות הבעל והשלחין,להכנס לעין סטאף ועין ביכורה,להכנס לניקבה עם פנס בסוף הניקבה הניתנת למעבר בהליכה זקופה יש חלל פתוח .ניתן להכנס לחדרון (מקום רומנטי ויפה).זה סיפור של מקום יפיפה,לא הזמנה לטיול.המשך מסלול נסיעה לעין כרם סיור במקום,במקום גם מסעדות טובות.להמשיך לירושלים,ביקור בנחלאות ושוק מחנה יהודה,בית משפחת בנאי,רחוב האגס.לסיום ציור הקיר ברחוב אגריפס,מקומות נוספים.נחלת שבעה מרכז העיר.או לסיום פרק הזיתים עיצוב הפסל דן מירן שווה ביקור. שיהיה במזל טוב עם הרבה אהבה בבית,ואהבה לטיולים בארצנו היפה. בתודה יענקיק

YAYA B

New member
וואו. תודה רבה ../images/Emo99.gif

נשמע אחלה. יובל לשאלתך: אנחנו לא שומרים כשרות ואין לנו בעיה עם כנסיות.

יובל 1968

New member
כמה הצעות:

1) מסעדות: מסעדה ארמנית ברובע הארמני בירושלים העתיקה. פונים שמאלה מיד אחרי הכניסה בשער יפו, והולכים עד שרואים דלת המובילה למסעדה ארמנית במרתף. המחירים זולים למדי, העיצוב יפה מאד. מסעדת אל בוראק, קרוב לכניסה מכיוון צפון לכותל. 2)כנסיות ששוות ביקור: כנסיות עין כרם, במיוחד כנסיית הביקור. כנסיות הר הזיתים, חלקן בתשלום סמלי. כנסיית סנט מארק, ברחוב האשורים. כוללת את חדר הסעודה האחרונה של הסורים- אורתודוקסים שנמצא דווקא במקתף הכנסיה. גם כן בתשלום סמלי. כנסיות הר ציון, היפה מכולן היא כנסיית הדורמיציון. אפשר להוסיף את חדר הסעודה האחרונה. בית ההארחה האוסטרי ברובע הנוצרי.

אם אתם כבר בסטף לכו לבקר אצל שי זלצר

שמתגורר במערה מגדל עזים ומייצר גבינה שי הוא שמורת טבע בפני עצמו ואדם מיוחד מאד

למעלה