היי ניקיטה

NiKi†a

New member
לא נורא..נשכח מזה.....

ואמרתי נשכח- נ.ש.כ.ח לא לענות לריב הזה יותר...אוקיי?! מצויין

Zoey Z

New member
לא חשוב...

ומותר לי להגיד מה שאני רוצה לא שואלת אפחד! אז רק לפרוטוקול- שתקישתקישתקישתקישתקישתקי לא את, השנייה.

NiKi†a

New member
ברור ששמים!

תני לי הודעה שלא שמו על מה שאמרת....ואז זה באמת נכון..אבל אין אחת כזאת, אז לא להגיד שלא מתיחסים פה לאף אחד

NiKi†a

New member
למה לא שמים עליכן????

ברור ששמים!!! ול-pink girl אין זכות להגיד שלא מתיחסים פה אליה...כולם עונים לה...לכל הודעה שלה עושים שירשור של עמוד וחצי....(אל תתיחסו אני אוהבת להגזים..
) מתי לא שמו עליכן? תגידו לי!

pink girl

New member
חחחחח טוב.......

אם את מתעקשת...... סתם... אבל הפורום ממש ממש יבש!!! עוד מעט הוא יהיה כמו הפורום של לינקין פארק... מישו אוהב את לינקין במקרה? למישו יש איי סי קיו? מישו מעוניין לדבר איתי?!?!?!?!

pink girl

New member
מה לא?

למה לא? "לא" זו מילה לא טובה לפעמים וצריך להשתמש בה רק כשממש ממש דחוף....... אז למה לא?

B i z z y D

New member
אתם!

מוזרים! אם הפורום יבש, תרטיבו אותו! [הבנתם, לא הבנתם, עזבו.] ודניאל .. בקשר לשתקי שלך.. אני לא מכירה אותך ואם להגיד פיקה פיקה מעליב אותך בצורה כלשהיא פעם הבאה תגידי.. בחייאת אני לא יודעת מה אתם רוצים ממני. שיהיה לכם חרא של יום, כי לי כבר יש

NiKi†a

New member
ואת......תם תם תם../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

סאאאאתם.....אממ.....אנו מנסים ´להרטיב´ אותו..או איך שלא תקראו לזה....אם יש לכם רעיונות לדברים חדשים תגידו לנו!!!! או שאפילו תפתחו בעצמכם..פתחנו את הפורום רק בשבילכם...אז תציעו
לא לריב

pink girl

New member
באמת חבל.....

אנחנו מצטערים אם קרה לך משו מעצבן... אבל לא צריך לריב... תשלימי עם דניאל לא קרה כלום... "פיקה פיקה לדעתי" זה חמוד!!!

למעלה