היי נועה למה הסאונד בהופעה של בריטני היה זוועתי, כאילו היא שרה ממקלט? לא מתאים לHBO...
O okok4 New member 3/4/02 #1 היי נועה ../images/Emo8.gif למה הסאונד בהופעה של בריטני היה זוועתי, כאילו היא שרה ממקלט? לא מתאים לHBO...
היי נועה ../images/Emo8.gif למה הסאונד בהופעה של בריטני היה זוועתי, כאילו היא שרה ממקלט? לא מתאים לHBO...
ק קומנדר סוזן איבנובה New member 3/4/02 #2 אז הסוד יצא, הא? אני גם לא אחראית על הסאונד, רק על התרגום. איך הוא היה אגב? פספסתי...
O okok4 New member 3/4/02 #3 לא היתה לך הרבה עבודה... קצת ג´ון וויט וזהו... היה בסדר גמור, רק חבל שלא שמעו שום שיר
ק קומנדר סוזן איבנובה New member 3/4/02 #4 אבל זה לקח הרבה זמן עבודה כי לא עבדתי עם דיאלוגים, אלא מהורדה בשמיעה. זה אומר להריץ כל מיני קטעים אחרוה וקדימה שוב ושוב, בעסה. נשארתי ערה עד חצי הלילה באותו לילה.
אבל זה לקח הרבה זמן עבודה כי לא עבדתי עם דיאלוגים, אלא מהורדה בשמיעה. זה אומר להריץ כל מיני קטעים אחרוה וקדימה שוב ושוב, בעסה. נשארתי ערה עד חצי הלילה באותו לילה.
O okok4 New member 3/4/02 #5 ../images/Emo140.gif למה? לא קיבלת דיאלוגים? את יודעת אולי מי מתרגמת את "קונאן אובריין"? לאחרונה יש שיפור, אבל עדיין, הזלזול באנטילגנציה של הצופה ממש מעצבן.
../images/Emo140.gif למה? לא קיבלת דיאלוגים? את יודעת אולי מי מתרגמת את "קונאן אובריין"? לאחרונה יש שיפור, אבל עדיין, הזלזול באנטילגנציה של הצופה ממש מעצבן.
ק קומנדר סוזן איבנובה New member 4/4/02 #6 לא, לא היו דיאלוגים גם הייתי צריכה לצפות בזה, וגם לקח לי הרבה יותר זמן משזה באמת רץ... ואנחנו לא עושים את קונאן, אז אני לא יודעת מי מתרגם. אם תגידו לי איזו חברה או מה כתוב בסוף...
לא, לא היו דיאלוגים גם הייתי צריכה לצפות בזה, וגם לקח לי הרבה יותר זמן משזה באמת רץ... ואנחנו לא עושים את קונאן, אז אני לא יודעת מי מתרגם. אם תגידו לי איזו חברה או מה כתוב בסוף...