talush2005
New member
היי-משהו שלא מובן לי
אם אני מחביאה מישהו שאני לא אראה יותר את כל הסטטוסים שלו והכל למה עדין אני רואה בצד בקטן נגיד שהוא העלה תמנוות חדשות ...אפילו שזה לא בעמוד הראשי עדין רואים את זה ב-highlights אז מה הקטע?? הוא מוחבא...לא רוצה לראות כלום שלו.....יש אפשרות כזאת?? (אפשרות שהיא לא למחוק אותו)
אם אני מחביאה מישהו שאני לא אראה יותר את כל הסטטוסים שלו והכל למה עדין אני רואה בצד בקטן נגיד שהוא העלה תמנוות חדשות ...אפילו שזה לא בעמוד הראשי עדין רואים את זה ב-highlights אז מה הקטע?? הוא מוחבא...לא רוצה לראות כלום שלו.....יש אפשרות כזאת?? (אפשרות שהיא לא למחוק אותו)