היי מקסיקני טעים

rozgil

New member
היי מקסיקני טעים

תודה שעידכנתה אותי בדאר האלקטרוני.....-לקחתי את זה לתשומת ליבי, בקשר ל"חדשות"..........אני יפרסם רק דברים חשובים,אקטואלים ו"סקופים".......דברים שיענינו את אנשי הפורום.....-כך אני מקווה!!!(אשמח לקבל תשובות גם מאנשי הפורום)-----תודה.

אין בעייה גבר... ואתה יכול גם סתם

לשאול מה שלומנו ולומר דברים לא רק לפרסם חדשות וסקופים. כמו שפלסר הסביר לך לא לפתוח כל פעם הודעה חדשה. לכתוב משהו ואחריו תכתוב את כל השאר. שיהיה לך אחלה לילה... להשתמע... מקסיקני טעים... "מני לוי תתעורר..."

rozgil

New member
אין לכם מושג.....

.......כמה עוזרת לי הכתיבה כאן בפורום-(במיקדש שלי!!!)......-והרשו לי לפרט: שמי גיל(או גילי) אני רווק בין 42(בינואר)....-ומרגיש כמו "ילד"מזה 20 שנה אני נכה צה"ל על מחלה נפשית(סכיזופרניה)...- אני גר בחדרה, בהוסטל של נכי נפש,ואת הלילות אני מעביר לבד-כאן בהוסטל........כך שהפורקן היחידי (לפחות עד שתיהיה לי חברה) הוא הכתיבה- כאן בפורום!!!!....-תודה על תשומת הלב!!!------גילי--------- נ.ב. רק הרגע שמתי לב שמספר האחוזים שלי ב"משרד הביטחון" תואם לגיל שלי!!!

ברק 188

New member
האמן לנו יש לנו מושג

כל אחד פה והבעיה שלו מי יותר ומי פחות,הכתיבה והתחברות עוזרת לכלנו ונותנת הרגשת שתפות והבנה לבעיתינו,לילה נעים בחור והשתדל להמשיך להרגיש צעיר לנצח.

rozgil

New member
שלום לכולם!!!!!

אני בדרך כלל "יושן בימים וער בלילות"....לכן אני בפורום בערב-בלילה-ובשעות הקטנות של הלילה תודה לכולם על ההתענינות לשלומי........-מרגיש בסדר.....!!!!!

למעלה