היי מקסימים שלי

היי מקסימים שלי ../images/Emo6.gif

אנשושיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם..... מה שלום כולכם ? אוהבת חולה עליכם... טיגר מה שלומך? ואיך מיתקדם הפורום עכשיו? מקווה שהכל בסדר כמו שאני רואה. יום נהדר לכם כאן מקסימים - ונפלא! ביייייייייי בייייייייי
מי ששונא אותי ימות----- שימות!

tiger

New member
אהלן חומד.

אנחנו ממש מרגישים טוב. הקייץ עושה את שלו,ים, שמש...חוף, מילקי, מה יכול ליהיות רע אני שואל (לא לא אני לא רוצה לקבל תשובה זה בסדר) שאלה רטורית. יאללה,רק שלא יגמר לי (אבל זה תמיד ניגמר) או שלפחות יקח קצת זמן ,אם אפשר כל הקייץ .אני לא מגזים

tsipi35

New member
טייגר תגיד לי איך אתם מקבלים דבר

כזה לפורום המעולה שלכם? אישה שחפשת להעליב אנשים אחרים רק בגלל שבעבר פגעה בכל נימי נמשתם והיום לא רוצים להתייחס אליה יותר? כל פעם נרשמת בשם אחר כדי שלא יעלו עליה. אבל מה לעשות שעוד נותרו אנשי בעולם שיש להם קצתיותר שכל משהיא מתארת לעצמה. אני מזמינה אותך טייגר לפורו מוזיקה מזרחית ואתה כבר תבין טוב מאוד על מה אני מדברת.

ציפי צודקת -טייגר כנס למיזרחית../images/Emo92.gif

טייגר היי- זו אני אלין לשעבר הייתי כאן בגלל השוקולד בשם" ילדת החופים אם אתה זוכר"בבקשה ממך כנס לפורום מוסיקה מזרחית כאן בתפוז, ושים לב מי האנשים שניכנסים לך לפורום כאן, שלא תיפגע לך בחבריי בפורום שלך גם כן . מקווה שתיכנס לטובת הפורום שלך לפחות ותראה עם מי יש לכם עסק עם אותה בחורה שקוראת לעצמה"מקסימה ומיוחדת". תתן הצצה בבקשה רק לכמה דקות . שיהיה לכם כאן יום מקסים. אוהבת תמיד <<<<< ילדה שהים אוהב <<<<< אלין

קשכפית

New member
בנות יקרות! לטייגר אין מושג ירוק..

בנושא המדובר. מבחינתו כל גולש חדש מתקבל בברכה בשלב ראשון. אין לטייגר מושג במי מדובר והוא לא נוהג כמעט (לאחרונה במיוחד) לבקר בפורומים השונים ובשורה התחתונה לא ידוע לו על מה מדובר. אם יש איזו שהיא מריבה בינכן בפורום אחר הוא מקווה שזה לא יגלוש לכאן, הרי אין באמת דרך לעקוב אחרי גולשים שמשתמשים בכינויים שונים וכביכול מתחזים לזה או לזה. זה הקטע של האינטרנט, האנונימיות, זה הכי קל בעולם להיות כל יום מישהוא אחר. לא כך? הוא משתדל להשאיר את הראש שלו מחוץ למיטה החולה הזו. מה שכן את ילדת חופים כן מוכרת לנו ואהובה ואהודה כאן, ואם גולש כלשהוא בפורום כלשהוא משתלח בך שימי זין, זה אחרי הכל רק עולם וירטואלי! כאן כולם אוהבים אותך! קשכה (שכתבה בשם טייגר) לילה טוב ילדה.

למעלה