היי מקבלים פה חדשה ????

קסנדרה*

New member
היי מקבלים פה חדשה ????

נתקפתי לפני כמה ימים בפרץ נוסטלגיה. זה קרה כשנכנסתי לאתר חבר´ה שם מצאתי 3 מבני כיתתי מאז בית ספר יסודי, דיברנו ו...... אז גם בזה עסקינן ??? קסנדרה

ברוכה הבאה

ואולי יש לך איזו נוסטלגיה בשבילנו?

בתור חדשה אגיד לך...

בתור חדשה אגיד לך שמקבלים פה בזרועות פתוחות החום הישראלי החברי נשפך פה וזה באמת בכיף והאתר שהזכרת...גם אני מצויה בו אלא שלא מצאתי אף אחד מבני דורי בינתיים...ממש באסה תהני לך פה...

zahavashanny

New member
מצא חן השם קסנדרה ../images/Emo140.gifברוכה הבאה

ומנאיפו שם יפה זה, ספרי לנו עליו, האם גם הוא נוסטלגי, וכל חדש מבורך בנוסטלגיה חדשה. ממני פה בנירובי

ברוכה הכאה קסנדרה../images/Emo140.gif

אנא שתפי ב"פרץ הנוסטלגיה" שתקף אותך - אל תאבדי את השוונג (
...

קסנדרה*

New member
חיממתם לי את הלב והארתם לי את היום

איזו חמימות - אתם כבר נהדרים ואני כבר מתחילה להרגיש נוח. או קיי אז לגבי השם קסנדרה: קסנדרה היא בתו של פריאמוס מלך טרויה. היא זו שניבאה שחורות ולא האמינו לה, ובדיעבד כל נבואותיה התקיימו. אהבתי את השם כי אני מאוד אוהבת את המיתולוגיה היוונית. שמי השני המופיע באי מייל הוא אתנה שהיא אלת החוכמה. לגבי פרץ הנוסטלגיה אז ככה: פגשתי באתר חבר´ה 3 מבני כיתתי מבית הספר היסודי. עם אחד מהם דיברתי שלשום כשלוש שעות. נזכרנו בכל הפינות הכי יפות שהיו לנו בקריות, נזכרנו בנשיקה הראשונה, בגבעת הכלניות, ובעוד דברים מהנים. הבחור בכה באמצע השיחה הוא נזכר בבית הוריו, נזכר שישב על המרפסת ושיחק שחמט עם חבר ואמא שלו הייתה מביאה תה עם לימון ועוגיות, הוריו כבר נפטרו זה הציף אותו והוא בכה. אני גם נזכרתי ונזכרתי ומצאנו את עצמנו ממש בתקופת האסקימו לימון שלנו. מה אומר לכם זו הייתה חוויה נעימה. לפעם ראשונה זהו ושוב תודה לכל המברכים וגם למגי שנמצאת בסדנת השתיקה ובכל זאת מצאה דרך לקבל אותי. קסנדרה

הבאת משהו טעים לאכול ? ../images/Emo3.gif

גבינת עזים ? עוגת גבינה ? שבי, עמנו כאן.
על חשבוננו.

שקדי

New member
ברוכה הבאה קסנדרה.........

תגידו......יש פה איזו מזימה קריתית להשתלט על הפורום?? או מזימה של האתנות לחולל מהפכה בדרכי נועם?? גם אני נמצא בחבר´ה ועד עכשיו רק מצאתי בן דוד שלי שאנחנו נפגשים במילא כל שבוע שבועיים..................

שילה1

New member
קסנדי..ברוכה הבאה...../images/Emo141.gif

טוב שבאת..לחזק את אזור 04.. ומה תספרי לנו?

אורניהו

New member
מה זה,כל הקריתיות התנשקו שם?

בגבעת הכלניות? ואני אוסיף גם משהו מהמקום הזה.גבעת ´תל אפק´-כורדני.המקום כיום שמורת טבע.פעם לפני שנים כשבאתי לגור בקרייה,הייתי מגיע הנה,לצפייה בציפורים,המקום כולו היה כאן טבעי ופראי.החורבה הישנה ששימשה כטחנת קמח עתיקה בתקופות קדומות של המקום.כל מיני תמהוניים הייתי פוגש כאן בשעות הבוקר המוקדמות כשהייתי בא לכאן.ועוד לפני שהתחיל הטאררם של שמורות הטבע,הייתי רואה כאן בתקופת הנדידה של עופות המים,את הברווז הנדיר היום´צהוב המצח´ ואת ה-´נטה´ עם הראש האדום,הייתי מסתתר בשקט בחדרי החורבה ליד המים,ומציץ לי בנחת במשקפת אל העופות.כאן הייתי לבד,בתוך השקט של הטבע מסביב.אהבתי את המקום במיוחד בחורף,כשכל ירוק,ורווי מים,וקירקור הצפרדעים ממלא את האוויר.אחר כך התחברתי לבחור אחד[אריאל הדרי]שהיה הפקח הראשון של המקום,עזרתי לו רבות בעניין,מאחר שהכרתי כאן כל ציפור,כל עוף,וכל שביל ובעלי החיים שמסביב.אבל הפקח השני[יואל פלג]הוא הוא שיקם והרים את המקום,היינו שעות רבות כאן,מסדרים,ואפילו מארגנים חוגי טבע בערב לתושבי הקריות,הרצאות וכדומה. את יואל סילקו מהרשות,מפני שהלך לצלם יום אחד את מזהמי נחל הנעמן,ואני לא אוסיף פרטים.יחד חפרנו וחיפשנו ,יחד עם ארכיאולוג אחד ´עזריאל´ומצאנו ממש עתיקות,מתקופות קדומות ביותר.החורבה הפכה למין מוזיאון קטן ,ובתי ספר החלו להגיע הנה ללימודי טבע שונים.ומכאן ואילך המקום איבד את אלמוניותו,ועופות מים נדירים כבר לא רואים כאן כמו פעם,כי הכל היום ביזנס,וכסף,ומשלמים כניסה,ויש ילדים,ואוטובוסים,ורעש,והרומנטיקה של המקום נעלמה לבלי שוב,´שמורת הטבע עין אפק´.[פעם באיזה קיץ חם,סובבתי לי בשבילי הבריכות לעת ערב ,כרגיל עם המשקפת על צווארי,ואני פוגש איזה בחור אנגלי,מסתובב כאן עם כל מיני ציוד צילום,ואני שואל מיהו,והוא מספר לי שהוא צלם של ביטאוני טבע באנגליה,והוא שמע על המקום,ובא לביקור,כמובן שהצעתי לו לבוא אלי הביתה,אכל,ישן,מקלחת טובה,ואחרי ימים מספר נסע לאנגליה חזרה,שמרנו על קשר זמן מסויים,וזהו,נפסק,היה גר בבירמינגהם]

קסנדרה*

New member
מפגש קסנדרה קראתם? ראיתם את הסרט?

אני לא, אבל מספרים שהסרט טוב. או קיי אז קראתי על שמורת תל אפק, ואורניהו שתדע ששם אני לא התנשקתי לראשונה. אני ילידת חיפה שכונת נו"ש אני הגעתי לקריות בגיל 11 וחצי, ואני זוכרת (אוףף שוב נוסטלגיה..) הכל חולות טובעניים. ואני ילדת העיר באה לקריה עם חצאית ותחתית מנפחת מתחת, נעליי בובה לבנות עם גרביים, שתי צמות קשורות בסרטים. ואני רואה שמבטים ננעצים בי כאילו ירדתי עכשיו מאיזו אניה שהביאה עולים מ...... טוב לא יפה לא אומר מאיפה. מהר מאוד עליתי על מכנסי התעמלות כחולות מנופחות כמו שני בלונים, סנדלי "סוסה" חומות והסרטים עברו לבובות, הפכתי לילדה קרייתית שרוכבת על אופניים כל יום שלישי לקן "מחנות העולים" בקריית חיים. והיו לנו ימים של אש לילה, היינו כובשים יעדים בחוף קריית חיים וצופים בכוכבים, למדנו אז על ה"דובה הגדולה" ה"דובה הקטנה" ה"קסיופיאה" ועוד... נו נסחפתי נדמה לי.... אז די להיום. קסנדרה

magy

New member
ואני מקווה שאורניהו לא ראה את כל

מה שעשו שם אנשים..........בשעות הערב המאוחרות.......וגם המוקדמות.... מאד מקוווווווה

magy

New member
בדיוק על המתים האלה כיוונתי.

הם היו די נחמדים החבראלאך...... לא הפריעו.....
PPPPP

אורניהו

New member
תני ,תני לזה לצאת,אנחנו כאן לקרוא..

למה להפסיק כעת,הפורום נועד לזה[איזה פלספן אני]השתחררי קסי..ספרי לנו הכל,מההתחלה,גם מכירים,וגם מעניין לשמוע על ילדות שרחקה.

קסנדרה*

New member
אם אתה מבקש יפה אורניהו אז.....

הנה סיפור פיקנטי מאותם ימים מכיתה ו´ למדתי בביה"ס היסודי "וייצמן" בקריית מוצקין. והייתה לנו מורה לחשבון (אז קראו למתמטיקה חשבון) שמה של המורה סוניה. אהבנו מאוד לעצבן את המורה סוניה ולמה?? מפני שאנחנו כילדים אכזריים נהננו מאוד לראות את המורה סוניה בוכה. תמיד כשהרגזנו אותה היא הייתה בוכה. ומשום מה גם היום אני נזכרת בזה ללא מבוכה, רק בת שחוק עולה על פניי, אולי בגלל שגם ברגע שאני נזכרת אני ילדה, או שמא אני עדיין ילדה שלא בגרה ?? טוב אורניהו אם תמשיך לגרור אותי בלשוני אני אוציא פה את כל הסודות
ליל מנוחה קסנדרה

למעלה