היי,מצטרפת למשפחה:)

היי,מצטרפת למשפחה:)

אני בת 29,אימא לשני מדהימים.אהבות חיי.בין גידולם,לעבודה בחוץ ולעבודה השוטפת בבית נוספו הק"ג מבלי שאחוש בכך ממש.עד אשר זה החל ממש להפריע..בלבוש,במראה,בהרגשה הכללית.מאדם שהיה מתאמן בקביעות שלוש פעמים בשבוע בחדר הכושר,אדם ששומר על כל מה שנכנס לפי..הפכתי להיות משהו אחר לחלוטין.הפסקתי להתאמן ובין לבין גם התחלתי לאכול שטויות והרבה מהם.והנה כמה חודשים אחרי שבעה ק"ג נוספו להם וזה גורם לי להרגיש נורא. ממש היום התעוררתי בבוקר..ההתלבטות בין עוגיות לבין שתי פרוסות לחם קל עם משהו הייתה משהו לא פשוט אך בסופה בחרתי בשתי פרוסות לחם קל.מהבוקר בעצם החלטתי שדי.לא נעים לי..לא טוב לי ואני חייבת לחזור לעצמי ומהר.אם אני לא אשבור את מעגל הקסמים הזה סביר גם להניח שלא אצא ממנו עוד. ההתלבטות היא כזו.חברה מהעבודה החלה לקחת כדורים להרזייה.השילה ממשקלה בשבועיים 4 ק"ג! ואני שלא מכירה דיאטות בזק כאלו ותמיד משתדלת לעשות דברים לפי הספר מוצאת את עצמי שוקלת ברצינות ליטול גם מהכדורים הללו.אחותי מתחתנת בעוד כחודשיים וזה מאיץ בי לקחת דווקא את האופציה הזו.ויש את אורח החיים,שעליו כולם מדברים.אכלו נכון..עשו פעילות גופנית..הירידה תהיה איטית אך משתלמת..ועוד כהנה וכהנה..אני לא בעד להחדיר לגופי כימקלים למינהם אך אני חייבת לרדת בחזרה במשקל.הקיץ בפתח בנוסף לכל..{למרות שכעת לא נראה כך ממש :) ) מה אתן אומרות?מה הייתן אתן עושות? יום נהדר לכולנו.

לילית462

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני לא הייתי לוקחת כדורי הרזיה כדי לרדת 7 ק"ג, אני מאמינה שהכדורים האלו טובים בשביל להוציא אותנו מתקיעות ובעיקר בשביל לפרנס את מי שמוכר אותם. אני בטוחה שאם תתאפסי על אכילה בריאה, מגוונת ונכונה במקביל לפעילות גופנית, תוכלי לרדת יפה מאוד עד לחתונה של אחותך. חוצמזה, יש לך חודשיים, למה שלא תנסי לרדת לבד, ואם בעוד חודש תראי שלא הולך, תוכלי אז לפנות לאמצעים קיצוניים כמו כדורים. שמחים שהצטרפת אלינו
יש כאן
חם ואוהב שנותן המון המון תמיכה ועזרה בתהליך הכל כך קשה שאנחנו עוברות.

תודה:)

האמת..שלא כ"כ לחוץ לי לרדת במשקל עד חתונתה של אחותי.כן דחוף לי לחזור לעצמי.הגעתי למצב בלתי נסבל.אני לא בעד הכדורים הללו..וני יודעת בוודאות שמה שיורד מהר עולה במהירות מכופלת..אך את יודעת,הלחץ הזה.. אני מקווה שיילך לי.עוד חודשיים זה הרבה זמן.אני יודעת שגם אם לא ארד כצפוי..החזרה לעצמי תהיה הברכה הכי גדולה,יותר מהירידה במשקל. תודה על התגובה:)

r122

New member
ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

לגבי כדורים לא מומלץ בגלל שמה שיורד מהר עולה מהר חזרה עדיף לך בצורה מתונה ומבוקרת גם אין לך הרבה להוריד אז תעשי את זה נכון.

מאיוש1982

New member
ברוכה הבאה.. ../images/Emo24.gif

ראשית בשביל 7 ק"ג אין צורך לקחת שום כדורים שיעשו לך יו יו עם הגוף, בחודשיים לדעתי אם תשמרי יפה ותעשי הליכות את יכולה לרדת לפחות 5 ק"ג. והכי חשוב, טוב מאד שהתעוררת ב7 ק"ג זה ראוי להערצה. אז יאלה תצטרפי אלינו ונלך יד ביד בדרך למשקל הרצוי.

תודה על הוולקאם..

אני בהחלט איתכן..יד ויד עד שנגיע למשקל המיוחל. וכן,הכל לפי הספר,אוכלת נכון,מתעמלת..ומחזיקה אצבעות עד שאגיע לשם. יחד איתכן..פורום מקסים.

למעלה