היי מצטרפת אליכם

טיפטיפ29

New member
היי מצטרפת אליכם

אמנם מובטלת כמעט שנה, אבל רק עכשיו כנראה נקלט הענין הזה שאני מובטלת. בת 29 וחצי, עבדתי כסטודנטית באחת מחברות התקשורת כנציגת שרות, אחר עבדתי כתחקירנית בערוץ 2 ואחר עבדתי בתחום הפיננסים. הכי אהבתי לעבוד בטלויזיה ועזבתי שם כי כל הזמן התכנית התנדנדה וכל הזמן היינו בין שמיים וארץ והבנתי שכשהתכנית יורדת, אז מאחר ואני עצמאית אני לא מקבלת פיצויי פיטורין ושום דבר וזה קצת הפחיד אותי, כי בכל זאת, קצת אחריות... ועכשיו אני חושבת שאולי כדאי לחזור, כי אם זה באמת מה שאהבתי לעשות, אז מה זה משנה התנאים? הבעיה היא שזה קשה לחזור, כי ברגע שיש לך דריסת רגל שם, אתה בפנים, אבל ONCE יצאת, אז אף אחד לא מכיר אותך יותר. מה אתם אומרים?

orom

New member
שתנסי לחשוב על מקצועות נוספים

שמעניינים ומאתגרים אותך. מקצועות שיש לך לתרום ולהתרם מהם. תפקידים שאת יכולה לצמוח ולהתפתח איתם.

31vered

New member
תחשבי שוב על מה שאמרת...

עד כמה שאני מכירה את תחום התקשורת ההנחה שלך שלא ניתן לחזור היא ממש לא נכונה, אם יש תחום שמתבסס על קשרים והברגויות במקום בזכותם, זה דווקא בתחום הזה, בטוח יצרת לך שם כל מיני הכרויות, עם המפיקה, עם תחקירנים אחרים, עם המזכירה אפילו, כל אחד שהוא פרילנס שם, ממשיך לזוז לתוכנית הבאה...נסי ליצור איתם קשר וספרי להם שאת פנויה ומחפשת... תראי כמה מהר יחזרו אלייך עם פניות.

למעלה