היי מעיני:)

casperit

New member
היי מעיני:)

לי בזמן האחרון לא יוצא לראות כ"כ את לחיי האהבה... והשידורים החוזרים עולים על קטנטנות... (ואחרי זה יש פאוור פאף גירלז שלא קשור לטלנבולות)... וביום שישי אני בד"כ שוכחת... אבל חברים שלי מעדכנים אותי... אני אוהבת בלחיי האהבה את גידו´ש כמובן... לא את יהודה לוי אלא את גידי!!! (גידי הרבה יותר נחמד מיהודה לא שפגשתי אותו אז אני לא יודעת) בצ´יקיטיטאס אני אוהבת את נדיה, נאצ´ו, מתי, קטה, ז´גו אממ מי עוד? כמעט כולם... הכי אני אוהבת את מארו מהעונה הראשונה... אני הכי אוהבת את העונה הראשונה... ואת השיר מנטיאירס מהעונה הראשונה... מה איתך? יעלי הקטנטנה שאוהבת את גידי:)))

keren007

New member
גם אני חולהההההההההה

על גידי!

$ מעיין $

New member
היי גם לך =)

בקשר לחיי האהבה ... האמת שגם אני לאחרונה לא יצא לי הרבה לראות, שלא נדבר על זה שפספסתי את השידורים החוזרים של אתמממממממממוללללללללללללל (דאמט!) טוב נו לא חשוב.. המממ ... ובקטנטנות הכי אוהבת את כולם אבל בעיקר את נאצ´ו/נאצ´ומן, הוא כזה מאמי ...! בכל אופן ... איזה עוד טלנובלות רואה ? אני רואה גם (חוץ מקטנטנות, ולחיי האהבה): יאגגגגגגווו!!! (כפרה עליוווו
), הפיתוי, להתאהב, מריה מריה (בויוה פלטינה), בובה פראית (בערוץ 22), פיורלה, נו, ילדה עסוקה או לא?

למעלה