היי, מעוניינת בעזרה..

היי, מעוניינת בעזרה..

אהלן!! לפני שבוע וחצי בערך פניתי לחברת לאופר תעופה על מנת להתקבל לתפקיד דיילת קרקע. הם חזרו אליי ורצו שאשתלב בקורס הקרוב שמתחיל ב11.11 (כן, כן.. היום). בגלל שאני לומדת פסיכומטרי ורק עוד חודש מתפנה לגמרי נאלצתי לסרב... יש מישהו שיודע מתי אמור להיפתח עוד קורס? באיזה תדירות נפתחים קורסים? ו.. אם יש עוד מקומות שאני צריכה לפנות אליהם בנוגע לתפקיד. אני ממש ממש אשמח לתשובה, תודה :)

קטי23

New member
את יכולה ליצור קשר עם המחלקות גיוס של לאופר

על מנת לשאול מתי נפתחים עוד קורסים. בדרך כלל, זה כל 3-4 חודשים. תלוי בצרכי החברה. לעבודה בדיילות קרקע, תוכלי לבדוק ב- QAS, אירו לנדינג, אל על..... יש בטח עוד שאני לא יועת.

היי קטי

דבר ראשון תודה רבה על ההתייחסות ועל העזרה. שנית, אני ממש "צעירה" בנושא, אני לא יודעת בכלל איך מבררים, לאט לאט אני אצליח להבין...:) תודה רבה!!!!

uselessid

New member
כמה עובדות על לאופר ...

משלמים בקורס רק על 4 ימים אחרונים של הקורס משלמים על חניה וארוחות . משכורת סביב המינימום עם תוספת של 25 אחוז בלילה .. יש משמרות של 4 - 8 שעות תלוי בלחץ טיסות ... ואין תלושי אוכל , בניגוד לחברות אחרות בשדה שכן נותנות . לגבי הסעות אין לי מושג , מאלדר נראה לי יותר מבין בנושא ...

malder

New member
לגבי תנאים

רק בקורס מקבלים חנייה וארוחות והחברה משלמת רק על 4 ימים מתוך הקורס (שאר הימים הם משלמים רק נסיעות). במהלך העבודה אין חנייה (אפשר לקנות כרטיס מנוי בהנחה, 200 ש"ח ל- 125 שעות חנייה) ואין ארוחות (יש הנחות קטנות במסעדות). הסעות יש מ- 22:00 עד 6:00 בבוקר כשאם התחלת אחרי 4 בבוקר הם לא חייבים לתת לך פיזור (אלא רק איסוף). וביום שבת מ- 17:00 עד יום ראשון ב- 6:00 תוספת לילה: מ- 22:00 עד 6:00 25%, סה"כ 25 ש"ח לשעה. ובסופ"ש מיום שישי ב- 17:00 עד יום שבת ב- 22:00: 50% סה"כ 30 ש"ח לשעה. קפיש?

אנדרסטודדדדד!!!

זה לא שאני כלכך נעולה על לאופר, פשוט בתור אזרחית טרייה (חודשיים) אין לי כלכך מושג גם לגבי החברות האחרות אז אתם ממש עוזרים לי עכשיו:) בחברות האחרות התנאים יותר טובים? ומזתומרת לא נותנים ארוחות? אני אמורה לדאוג לאוכל בעצמי? ונסיעות כן נותנים? בכל משמרת? גם משמרת יום? הבחרוה שדיברה איתי אמרה שהמשמרות נעות בין 4-6 משמרות בשבוע- תלוי בעונה. ושכל משמרת היא בין 4- 12 שעות. הדברים האלו נכונים..?

malder

New member
הבהרות...

לגבי האוכל, כן ... את אמורה לדאוג לעצמך. נסיעות נותנים בכל משמרת שלא השתמשת בהסעות, קרי במשמרות בין השעות 6 ל- 22:00 בלילה... והבחורה בטלפון צדקה... :)

tomfresh

New member
תנסי את AEROHANDLING

מתחיל קורס עוד 10 ימים...קורס הוא שבועיים ומשלמים נסיעות ועל כל הימים של הקורס!!!וחברה ממש סבבה.

קטי23

New member
תקשיבי לתום, הוא יודע....

את יכולה לנסות גם באל על, פשוט תבררי את המספר טלפון של מח' קליטה ותעסוקה ב-144, תישלחי קורות חיים ותזומני לראיון. יש עוד כמה חברות שמספקות שירותי קרקע..... אני לא ממש בעד לאופר, יש מקומות עם תנאים קצת יותר טובים. זה לדעתי. בהצלחה.

אוקיי אחלה

בחברות האחרות כן משלמים ארוחות? ומה לגבי הכסף עצמו? ונסיעות? אני אנסה גם באירולנדינג ובאל על ובשאר המקומות נראה איפה נפתח בקרוב.. ממש תודה אתם באמת באמת עוזרים לי... תודה:)

קטי23

New member
אני יודעת בוודאות

שבאל על נפתחים בדצמבר כמה קורסים. זה מאה אחוז, כי יכול להיות שאני אהיה באחד מהם...... בשאר כן משלמים ארוחות או שיש תלושים, ובטוח יש נסיעות ומשלמים על כל ימי הקורס. אם תירצי מספרים של החברות השונות, דפדפי פה בפורום, דיברו על זה הרבה וגם נתנו מספרי טלפון ליצירת קשר. בהצלחה!

למעלה