היי-מספר שאלות!

סחוג

New member
היי-מספר שאלות!

שלום אסתר היי לבנות ! עד לפני 9 חודשים הנקתי את בתי שנה ו3 חודשיים בימים אלה ממש אני חובקת גוזלית נוספת שהיום היא בת 6 ימים ובכל זאת מספר שאלות לי כל כך מהר שכחתי.... 1-אמרו לי בבית החולים שמהיום ה5 עלי להניק כל פעם מצד אחד וכך התחלתי מאתמןל האם זה נכון ?ואיך אדע שהיא סיימה לאכול מן הצד היא עדין לא מראה סימנים מוכרים של "סיום הארוחה"? 2-בתי יצאה מבית החולים במשקל 2800 לעיתים היא יכולה לישון 5 שעות בלי לקום לאכול האם עלי להעיר אותה ?אם כן כל כמה זמן?-אני מקפידה לראות שיש לה חיתולים רטובים כל הזמן! 3-האם מותר לקחת אופטלגין תוך כדי הנקה? 4-האם עלי להתחיל לשמור כבר מעכשיו ממזונות שגורמים לגזים?אם כן ממה במיוחד? אסתר תודה מראש !

answers: and Mazal Tov

First make sure that your baby is latching well.taking more of the hila under the nipple. see the pictures in the gallery. 1. breastfeeding on one side only is a good way to decrease your milk supply..........NO!NO!NO!!!! I hope you didn't get that information from my hospital.......where did you give birth? Here is the correct information: breastfeed on the first side until the baby finishes and leaves the breast. Change her diaper, and offer her the second side.....start on a different side each time. If the baby refuses the second side, then that means that you have too much milk anyway, and this will solve the problem. 2. the recommendation is that if the baby sleeps more than 45 hours during the day to wake her....at least for the first week. After that, if you see that all is going well, then let her wake and eat when she wants. 3. Eat what you are used to eating. there are no specific foods that everyone has to avoid. Think of mothers in India....if we tell them not to eat harif, and kitnyot, or cruv and cruvit, they will have nothing to eat. If your baby suffers from gazim, the fist thing to do is to offer her the breast....you may want to stop drinking milk and eating milk products. Cow's milk is great for baby cows, but not so great for baby humans, even if it passed through your milk.​

justmom

New member
תרגום: תשובות, ומזל טוב

ראשית ודאי שהתינוקת שלך תופסת טוב את השד, ולוקחת אל פיה יותר מן ההילה שמתחת לפטמה. ראי את התמונות בגלרייה. 1. הנקה מצד אחד בלבד היא שיטה טובה להפחית את ייצור החלב שלך... לא! לא! לא! אני מקווה שלא קיבלת את המדע הזה בבית-החולים שלי... היכן ילדת? הנה המידע הנכון: הניקי מהצד הראשון עד שהתינוקת תסיים ותרפה מהשד. החליפי לה טיטול ואז הציעי לה את הצד השני... בכל פעם התחילי בצד אחר. אם התינוקת מסרבת לצד השני, משמע הדבר שממילא יש לך יותר מדי חלב, וזה יפתור את הבעיה. 2. ההמלצה היא להעיר את התינוקת אם היא ישנה יותר מ-4.5 שעות במשך היום... לפחות בשבוע הראשון. אחרי-כן, אם את רואה שהכול בסדר, הניחי לה להתעורר ולינוק מתי שהיא רוצה. 3. איכלי מה שאת רגילה לאכול. אין מזונות ספציפיים שכולן צריכות להימנע מהם. חישבי על האימהות בהודו... אם נאמר להן לא לאכול חריף, קטניות או כרוב וכרובית, לא יישאר להן מה לאכול. אם התינוקת שלך סובלת מגזים, הדבר הראשון שיש לעשות הוא להציע לה שד... ייתכן שתרצי להפסיק לשתות חלב ולאכול מוצרי חלב. חלב פרות מצוין לעגלים, אבל לא נפלא כל-כך לתינוקות אנושיים, גם כשהוא עובר דרך החלב שלך.

למעלה